fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

100% gek op reisgidsen

Ik ga op vakantie en neem mee…. een reisgids. In mijn geval behoort dit tot de standaard vakantie uitrusting. Niet alleen om er in de weken ervoor al heerlijk in weg te kunnen dromen en alvast de leukste adresjes en tips uit te zoeken, maar ook voor tijdens de vakantie zelf. Of het nu voor interessante achtergrondinformatie bij bezienswaardigheden of de keuze van het beste restaurantje in de buurt is, ik heb altijd een reisgids op zak. Doordat ik in de loop der jaren best wat van de wereld heb gezien (om precies te zijn 25% volgens TravBuddy), is de collectie reisgidsen thuis ook behoorlijk uitgebreid. Je zou bijna denken dat ik ze spaar. Mijn favoriete reisgidsen? De 100% serie van mo´media. En dan vooral de steden- en regiogidsen vanwege de leuke tips van locals.

100-procent-regiogidsen

Ga je op autovakantie in het buitenland, dan is zo´n 100% regiogids je perfecte metgezel. Ze staan vol handige autoroutes en welke adresjes je onderweg tegenkomt. En je krijgt er zelfs een wegenkaart bij. De regio´s die beschreven worden, allemaal in Europa, zijn ook stuk voor stuk topbestemmingen voor het huren van een auto. Denk daarbij aan Andalusië, Toscane, Sicilië, de Algarve, Mallorca, Provence, Noord-Italië en Catalonië. Het idee om een samenwerking tussen Sunny Cars en mo’media reisgidsen op te zetten, was dus snel geboren. Naast een klik op het gebied van onze producten, zat het ook op persoonlijk vlak meteen goed. Drie keer raden waar mijn contactpersonen hun auto’s huren voor de vakantie.

Content delen

De eerste stappen samen zijn gezet. In de nieuwe Sunny Cars brochure, die reisagenten aan hun klanten kunnen meegeven, zijn tips uit de 100% regiogidsen opgenomen. Naast dat de brochure informatief is, is deze ook heel inspirerend geworden. Je wordt niet alleen gewezen waarop je moet letten bij het huren van een auto, maar ook naar welke speciale plekken die huurauto je kan brengen. Heb je er nog geen? Vraag er dan naar bij je reisbureau. De inspirerende content uit de reisgidsen mogen we overigens ook online delen, wat al heeft geleid tot de blogs 10x Sicilië voor foodlovers en 10x highlights Andalusië. Binnenkort volgen er nog meer.

Routes ter inspiratie

Zoals gezegd staan er in de reisgidsen ook speciaal aangeraden autoroutes. Het leek ons leuk om boekers van een huurauto in een van de 100% regio´s een extra vakantiebeleving mee te geven door ze een van deze routes te sturen. Dit idee is uitgewerkt en nu krijgt iemand die bijvoorbeeld een auto huurt in Pisa, een autoroute uit de 100% Toscane gids. Plus een zestal tips die je volgens de locals niet mag missen. In de vouchermail staat een link naar een pdf, handig als je ´m wilt printen om mee te nemen op vakantie. Heb je niet genoeg aan deze ene route en wil je alle insider tips voor leuke dingen om te doen, restaurantjes, bezienswaardigheden, winkels en logeeradresjes in die buurt? Dan kun je via één klik vanuit de pdf de reisgids bestellen. Als Sunny Cars klant hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen. De kortingscode hiervoor vind je op de routepdf.

Kortingsacties

Andersom hebben we ook een kortingsactie voor klanten van mo´media. Want de eerste 1500 kopers van de begin april verschenen 100% Mallorca en volledig herziene 100% Algarve regiogidsen, krijgen 25 euro korting op een Sunny Cars huurauto. In de gekochte gids zit een kortingsvoucher met een promotiecode ingestoken. Een mooi begin van een zorgeloze vakantie!

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Frans Hartemink

25 maart 2018 | 2:52 pm | Reageer op Frans Hartemink

In Sunnytimes van maart melden jullie dat er nieuwe gidsen van jullie zelf zijn voor een aantal landen. Ik zoek daarvan Spanje, maar kan deze gidsen met geen passend trefwoord terugvinden op jullie site. Niet met 'gids/gidsen'en ook niet onder 'Spanje'.
Kun je me melden waar ze dan staan?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

26 maart 2018 | 10:28 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Frans,

Bedankt voor je bericht. Hoe vond je de Sunny Times van maart? Heb je nog leuke ideeën opgedaan? Onze gids heet 'Sunny Guide', vandaar dat je met de zoekterm 'gids' niets kon vinden. Hierbij een linkje naar de juiste pagina. Spanje staat op de eerste plek, dus je hoeft niet verder te zoeken.

Veel leesplezier!

Met zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

4 mei 2015 | 2:13 pm | Reageer op

Hoi Jos en Cornelis,

Voor Italië is er alleen een 100% Toscane en een 100% Sicilië gids beschikbaar.
Dat is wel jammer. Ik wens jullie beiden vast een goede reis!

Zonnige groet,
Renske

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Cornelis van Emmerik

3 mei 2015 | 5:51 pm | Reageer op Cornelis van Emmerik

Wij gaan binnenkort naar noord Italië, is daar ook een gids van?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sharon Dahler

25 juni 2015 | 11:15 am | Reageer op Sharon Dahler

Beste Cornelis,

Voor Noord-Italië is er ook een 100% reisgids beschikbaar: http://www.100procenttravel.com/100procentnoorditalie.

Mvg, Sharon
Uitgeverij mo'media

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Jos Vloemans

3 mei 2015 | 1:34 pm | Reageer op Jos Vloemans

binnenkort willen wij naar Sardinië gaan ;
is er ook een 100 % reisgids voor dit eiland ?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou