fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

17 leuke B&B's in de omgeving van Nice

Wil je een roadtrip maken in het zuiden van Frankrijk en slapen in  romantische, stoere of avontuurlijke B&B in Zuid-Frankrijk? Het hippe webazine frankrijk.nl ontdekte Côte d’Azur Autrement. Een netwerk van zo’n kleine 20 bijzondere B&B’s, die allemaal op minder dan 1 uur rijden van Nice liggen.

B&B eigenaren Nice hand in hand

“Er is niets frustrerender dan een gast nee te moeten verkopen. Dat gebeurt helaas vaker dan we willen. Wij hebben maar 4 kamers. Nu kunnen we de aanvraag ook rondsturen in de groep en dan is het zo fijn als je een alternatief kunt bieden waarvan je weet dat de kwaliteit en de ontvangst net zo goed is als bij ons.” Hiermee legt Sydney van Volen, eigenaar van B&B La Parare het principe uit van het netwerk Côte d’Azur Autrement,( http://www.cote-azur-autrement.com) opgezet voor en door B&B eigenaren in de Provence.

B&B Nice Villa zwembad

Van oude boerderij, moderne villa tot boomhut

“Weet je, binnen ons netwerk is geen B&B hetzelfde en eigenlijk toch ook weer wel. Ik bedoel, de stijl kan enorm verschillen, van slapen in een oude schapenboerderij, logeren in een luxe moderne villa tot chillen in een boomhut. Maar de kwaliteit is altijd goed en overal kun je rekenen op een warm welkom en persoonlijke aandacht.”

B&B Nice boomhutten

 

Betere insidertips krijg je niet!

Gastvrijheid, daar gaat het om. Je kunt hier gerust aankomen zonder een vooropgezet plan over wat te doen of te zien. Vertel ’s morgens aan het ontbijt waar je zin in hebt en je krijgt gegarandeerd allerlei suggesties van de gastheer of vrouw. Ze kennen de streek op hun duimpje en geven graag hun beste insidertips, van nog-niet-door-busladingen-overvallen Provençaalse dorpjes, wandelingen in de ongerepte natuur tot de echt goeie eetadresjes.

B&B Nice Parare

Te mooi om waar te zijn?

Mooie woorden die de nieuwsgierigheid prikkelt. Frankrijk.nl stapte dan ook in de auto en bezocht 5 chambres d’hôtes die zijn aangesloten bij dit netwerk. Lees hun ervaringen en insidertips op frankrijk.nl (http://www.frankrijk.nl/2015/06/17-mooie-chambres-dhotes-bb-aan-de-cote-dazur/ )

 

Gastblogger

Reisjournalisten of -bloggers

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou