Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

3 superhandige apps die je vakantie nóg leuker maken!

Een vakantie met een huurauto is op zich natuurlijk al hartstikke genieten. Maar tegenwoordig kun je nóg meer uit je vakantie halen met leuke en handige apps. We zetten er drie voor je op een rijtje.

Eeuwig op zoek naar een parkeerplaats? Dat is verleden tijd met Parkopedia

Laat me raden… oneindig rondjes rijden op zoek naar een parkeerplaats is niet jouw hobby. De mijne ook niet. En al helemaal niet op vakantie. Zonde van de tijd! Gelukkig is het niet meer nodig. De app Parkopedia weet meer dan 38 miljoen parkeerplaatsen voor je te vinden, verspreid over 52 landen. Grote kans dus dat jouw vakantiebestemming erbij zit en je met je Sunny Car zó een plekje hebt gevonden. Houd je mooi tijd over voor léuke dingen. Meer informatie? We schreven er eerder ook al een blog over.

Maak prachtige timelapse-video’s met Hyperlapse

Met een gewoon fotootje maak je tegenwoordig niet zoveel indruk meer. De gratis app Hyperlapse speelt daar handig op in. Je maakt er heel eenvoudig fantastische timelapse-video’s mee. En daar maak je wél indruk mee.
Zo gemakkelijk is het: Je kiest eerst voor een staande of liggende video en klikt daarna op de record-knop. Vervolgens film je wat je maar wilt. Klik op stop als je genoeg materiaal hebt en geef aan of je je video 1, 2, 4, 6, 8, 10 of zelfs 12 keer zo snel wil afspelen. Het resultaat is altijd een mooi stabiel filmpje. Een leuke manier om de mooiste autoritten thuis supersnel te herbeleven! Meer weten? Hier schreven we er uitgebreider over.

Nooit meer achter het vlaggetje aan, met je eigen tourgids

Je wil natuurlijk best meer weten over je vakantiebestemming, maar laten we eerlijk zijn: In een groep achter het vlaggetje van de gids aan hobbelen, is een beetje suf. De app izi.TRAVEL is wat dat betreft een uitkomst. Het is een audiogids met tientallen tours voor de meeste attracties en musea in meer dan 900 steden in de wereld. Schakel je GPS-geolocatie in en je gaat op stap met je eigen tourgids. Lekker op je eigen tempo. Nog meer informatie over izi. TRAVEL vind je hier.

app van de maand izi travel musea

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou