fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

4 wielen en een stuur

Weet je wat het leuke is van werken op onze reserveringsafdeling? Geen dag is hetzelfde. In de regel hebben wij veel contact met autoverhuurpartners en klanten in het buitenland. Toch zijn er ook veel klanten en reisagenten die voor of na hun reis met vragen zitten. En dan zijn er soms leuke gesprekken, gekke vragen of regelrechte puzzels. Wat er laatst nog gebeurde…

Audi A3 Cabrio

Er belde een man die op het punt stond een huurauto te boeken voor in Milaan. Hij had al op onze website rondgekeken en zei met een vriendelijke stem. “Ik zat net op jullie website te kijken en wegens de goede weersverwachting ben ik op zoek naar een cabrio. Nu zie ik dat jullie een Audi A3 Cabrio aanbieden en dat vind ik nou zo’n gave auto! Kan ik die ook in het donkergrijs krijgen? Dat vind ik namelijk persoonlijk toch wel de mooiste kleur. Oh en dan nog het liefst met chroom gekleurde spiegels.”  Mijnheer was zo enthousiast, dat ik het vervelend vond om hem te moeten teleurstellen. Toch heb ik hem uitgelegd dat we geen merken en dus geen specifieke auto’s kunnen garanderen, laat staan die oh zo mooie donkergrijze kleur en chroom gekleurde spiegels. Uiteraard garanderen we wél de geboekte categorie huurauto. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Lees er snel meer over.Sunny Cars Blog- 4 wielen en een stuur

Geen garantie voor specifiek merk

Ondanks de uitgebreide informatie op de website komt het nog steeds vaak voor dat klanten er vanuit gaan dat een bepaald automerk gegarandeerd kan worden. Mijn collega Stein heeft eerder al uitgebreid toegelicht waarom wij geen merken of specifieke modellen kunnen garanderen.

Bij Sunny Cars roepen we vaker: we verhuren 4 wielen en een stuur! Onze prioriteit ligt bij het geven van een zorgeloze vakantie en een auto die technisch in orde is. Voor deze klant heb ik de voorkeur voor het merk en de kleur in de reservering gezet. Dit biedt helaas geen garantie, maar stel je voor dat de lokale verhuurder toch die auto kan leveren. Dat zou toch geweldig zijn?!

Luka Knoop

Autohuurexpert

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

R.last

2 oktober 2015 | 6:37 pm | Reageer op R.last

Fijn dat ik dit gelezen heb.Wij gaan voor de 4e keer naar Zuid Afrika en maken een rondreis.
Ik wil graag een auto met hogere instap en goede stoelen,weet nu zeker dit gaat het niet
worden.
Bedankt voor de nuttige informatie.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Erik de Vlaam

21 december 2014 | 4:40 pm | Reageer op Erik de Vlaam

Klopt dat Sunny geen merk/type garandeert. Wij hebben voor de 5e keer via Sunny een auto in Zuid-Afrika gehuurd. Dit keer voor 4 personen + bagage, dus advies was een Toyota Avanza (of gelijkwaardig). Ons advies aan iedereen: NIET DOEN. In Kaapstad is 50% van de taxi's een Toyota Avanza en dat werkt goed: op glad asfalt en voor maximaal 15 minuten, prima autootje. Op de hobbeliger wegen buiten Kaapstad: onmogelijke, oncomfortabele rammelbak. Zijwindgevoelig, lawaaiig (1500 cc motortje met 4000 toeren bij 100 km/uur!), stoeltjes voor tieners, verbruik 1:11 als je rustig rijdt, achterwielaandrijving met stuurtechniek uit 1980, bladveren achter dus "wipkip"-effect bij rijden met 4 personen. Ik vind het jammer dat Sunny Cars - waar ik een groot fan van was - zoiets adviseert aan vier reislustige 60-plussers. Een echte misser wat mij betreft. Misschien dat niemand van Sunny ooit in zo'n Avanza heeft gereden. Ik snap wel dat Toyota dit type in Europa niet aanbiedt.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou