Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Adresaflevering voelt als roomservice

Op je wenken worden bediend, hoe fijn en makkelijk is dat! Het geeft een extra luxe vakantiegevoel, vind ik. Simpelweg bestellen waar je zin in hebt en het dan gewoon op je hotelkamer bezorgd krijgen. Ik hou ervan. Zou het niet geweldig zijn als je, behalve een steak frites of pasta vongole ook een stationwagen op je kamer kunt bestellen? Zo ver gaat Sunny Cars ongeveer!

Roomservice, hotelaflevering bij huurauto

 

Op vakantie kun je je huurauto voor de deur van je hotel of appartement laten afleveren. Dat regel je van te voren in Nederland, zodat je op je bestemming alleen maar hoeft te genieten. Je spreekt een tijd af waarop je je bij de receptie meldt – let wel op mogelijk lokaal tijdverschil, dat voorkomt misverstanden en teleurstellingen – tekent daar het huurcontract en dan kun je instappen en rondtoeren.

Deze service heet adresaflevering en is op veel bestemmingen wereldwijd te boeken. Dat kan alleen bij accommodaties die over een receptie beschikken. Afhankelijk van de verhuurder kun je online boeken. Biedt de verhuurder dit aan, selecteer dan ‘adresaflevering’ in het boekingsproces. Is online boeken niet mogelijk, bel dan om adresaflevering te regelen even met Sunny Cars of ga naar een reisbureau in de buurt. En nog een tip: check of je accommodatie parkeerplek heeft om de huurauto veilig te parkeren.

Aan adresaflevering zijn soms kosten verbonden, die staan in de huurvoorwaarden. Afhankelijk van de verhuurder kun je voor het FF- (vol ophalen, vol inleveren) of FE-pakket (vol ophalen, leeg inleveren) met adresaflevering kiezen. Verder moet je er rekening mee houden dat adresaflevering niet mogelijk is als de ophaallocatie een luchthaven betreft. Boek dus altijd bij een lokaal stadskantoor als ophaallocatie om gebruik te maken van deze service. Soms kun je regelen dat je de huurauto ook bij de accommodatie kunt inleveren door de sleutels bij de receptie achter te laten aan het eind van de huurperiode. Op sommige locaties, zoals Curaçao, is Sunny Cars zelfs gevestigd in de meest populaire hotels. Ideaal!

Adresaflevering is een superhandige service als je de huurauto niet meteen of niet elke vakantiedag nodig hebt. Ik zeg: rij maar voor!

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Jenny Gaastra

26 april 2018 | 8:08 pm | Reageer op Jenny Gaastra

Hallo, Wij willen op Funchal Madeira een auto huren. Wat zijn de afleveringskosten voor hotel Duos Torres?

Vr groeten, Jenny

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

30 april 2018 | 10:30 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Jenny,

Wat leuk dat jullie een auto willen gaaan huren op Madeira. Ik weet zeker dat jullie veel mooie plekjes kunnen ontdekken daar! De afleverkosten vind je terug in de huurvoorwaarden. Ik kan niet precies zeggen hoe dit zit voor jullie accommodatie, het is namelijk altijd op aanvraag.

Met zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Anita Dijkmans

24 februari 2018 | 3:00 pm | Reageer op Anita Dijkmans

Wij willen graag een auto huren en deze in ons hotel laten afleveren op Gran Canaria ons hotel beschikt over een receptie
hoe doen we dit

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

26 februari 2018 | 10:45 am | Reageer op Sanne van Reek

Hi Anita,

Daar kun je het beste contact over opnemen met onze reserveringsafdeling via 023 - 5 699 696. Mijn collega's daar helpen je dolgraag verder!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Willem Vroege

16 januari 2018 | 2:31 pm | Reageer op Willem Vroege

Adresaflevering kan alleen bij accommodaties die over een receptie beschikken. Ik wil graag adresaflevering (in Sevilla), maar bij ons appartement is geen receptie. Ons appartement ligt 750 meter van het hoofdgebouw van verhuurder (Zentral Suites & Apartments). Daar is wel een receptie. Is dit ook goed?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

17 januari 2018 | 11:27 am | Reageer op Sanne van Reek

Beste Willem,

Ik heb even geïnformeerd bij mijn collega van de reserveringsafdeling. Normaliter is het zo dat wij een adresaflevering alleen kunnen aanvragen bij een accommodatie met een receptie, dit is omdat we de aflevering dan zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Maar we willen wel graag voor je kijken wat er mogelijk is! Als je al een reservering hebt gemaakt, dan kun je je reserveringsnummer mailen naar info@sunnycars.nl t.a.v. Bertilde. Zij zal dan persoonlijk de adresaflevering voor je aanvragen. Mocht het dan niet lukken, kan de reservering altijd nog geannuleerd worden. Je hebt immers 14 dagen een optie!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Peter van den Elsen

5 januari 2018 | 2:39 pm | Reageer op Peter van den Elsen

ik wil in de periode van 29 januari t/m 10 februari 2018 een auto huren op Curacao.
auto op 29 januari af te leveren op Boca Gentile (Jan Thiel) en afhalen/afleveren op 10 februari.
wat zijn jullie mogelijkheden?
m.vr.gr.
Peter van den Elsen
Hellevoetsluis (NL)
mob.: 0031653170504

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

8 januari 2018 | 9:55 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Peter,

Lekker hoor, een vakantie naar Curacao! Ik heb even voor je gekeken: Je auto op 29 januari laten afleveren en laten afhalen op 10 februari is mogelijk, de adresafleveringskosten zijn gratis. Natuurlijk is de prijs van de huurauto geheel afhankelijk van jouw wensen. De goedkoopste mogelijkheid (op dit moment) is: € 524,- voor een Economy klasse (Suzuki Alto of vergelijkbaar). Een extra bestuurder is hierbij inclusief. Vergelijk tijdens het reserveren altijd goed de huurvoorwaarden, deze kunnen namelijk verschillen per huurauto en wagenparkaanbieder!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Wout Kalkman

2 augustus 2017 | 9:00 pm | Reageer op Wout Kalkman

Hallo,

We zijn van plan om een auto te huren in Malaga. Het is mij niet duidelijk welk afleveradres te kiezen; Explanada de Estacion, Malaga - A of Malaga - B? Wat betekent A/B?

Mvgr Wout Kalkman

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Pieta Harsveld

3 augustus 2017 | 11:24 am | Reageer op Pieta Harsveld

Dag Wout,

De locaties verwijzen naar twee verschillende partners waarmee wij samenwerken. Als je het kaartje naast de invoervelden opent, kun je precies zien waar deze zich bevinden.

Met hartelijke groet,
Pieta

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou