Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Altijd en overal muziek luisteren

Luisteren naar muziek terwijl je langs de mooiste plekken rijdt. Het hoort volgens velen bij de vakantiebeleving en vooral ook bij de herinnering. Je kunt de autoradio aanzetten.. tuurlijk! Maar je eigen muziek meenemen is toch vaak nog nét even beter. Je hebt niet eens meer een MP3-speler nodig, waarbij je eerst moeilijk moet doen en alle muziek moet downloaden. Als je een smartphone hebt installeer je tegenwoordig gewoon Spotify.

Hoe werkt Spotify?

Spotify is een online muziekdienst met miljoenen nummers in alle muziekstijlen, waaraan elke dag weer duizenden nieuwe nummers worden toegevoegd. Je zoekt de muziek die je wilt horen, drukt op play en je kunt meteen beginnen met luisteren. That’s it.

Spotify muziek zoeken

Ontdek nieuwe muziek

Op basis van wat je eerder hebt geluisterd krijg je aanbevelingen, maar je kunt ook voor elke stemming en in elk genre bladeren door afspeellijsten. Uiteraard kun je ook je eigen afspeellijsten maken en delen. Daarnaast kun je het ook gewoon aan Spotify en het muzikale lot overlaten. Je begint met een artiest die je leuk vind en Spotify Radio gaat automatisch verder met soortgelijke muziek, superhandig!

En tot slot! Je kunt ook personen, artiesten en afspeellijsten (bijvoorbeeld de top 40) volgen. Zo ben je altijd up-to-date.

Spotify playlist bladeren

Muziek thuis en onderweg

Met de gratis versie op je mobiel kun je alles afspelen, maar wel alleen in de “shuffle modus”. Op je tablet en via de webplayer kun je alles gratis luisteren.  De betaalde versie is een abonnement voor € 9,99 per maand. Wat is hiervan het voordeel? Geen reclame tussendoor, betere geluidskwaliteit en je kunt meer dan 3.000 nummers opslaan om offline te luisteren.

Om je op weg te helpen kun je de Sunny Cars Holiday Playlist alvast toevoegen. We zijn vorig jaar namelijk op zoek gegaan naar de beste autovakantiehits. Benieuwd naar de grootste hit? Ga snel luisteren.

 

Download Spotify voor iPhone en Android, of gebruik de Webplayer.

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou