Altijd veilig verbonden met Wiffinity

Waar ben je op reis zonder je smartphone? Nee, ik bedoel niet dat je de hele dag vrolijke selfies naar je familie hoeft te sturen, zo van: “hé! Kijk eens waar ik sta.” Of dat je elke dag al je socialmediaknalen checkt om maar up-to-date te blijven. Maar vandaag de dag is je smartphone wel ideaal om je te navigeren, op zoek te gaan naar de leukste hotspots of bijvoorbeeld gewoon even snel de openingstijden te checken van dat ene restaurantje. Maar ja, daar loop je dan… Ergens in een drukke stad ver buiten Europa…

Elke stad ter wereld

Hoe fijn zou het zijn als je nu gewoon even een WiFi-verbinding had? … En toen was daar Wiffinity. Een mobiel platform dat streeft naar WiFi hotspots in elke stad ter wereld. Ambitieus, dat zeker. Maar voor ons als reisliefhebber héél fijn. En daarnaast komen ze ook met handige tips, zodat je de stad op zijn allerbest ervaart. Het goede nieuws? Het is gratis.

App van de maand Wiffinity

Offline kaart

Nog een handige bijkomstigheid: Download de kaart van jouw bestemming voordat je op reis gaat. Deze kun je vervolgens ook gewoon offline gebruiken. Als je op de knop ‘Near Me’ klikt, krijg je een lijst met alle WiFi-netwerken in jouw buurt met de naam van het netwerk erbij. Zo connect je nooit met een vreemd of onveilig netwerk. De netwerken zijn ook beveiligd met een wachtwoord, dus stukken veiliger dan al die open netwerken. Zo kun je toch zonder zorgen dat ene e-mailtje versturen of heel even je bankzaken regelen. Ook kun je zelf WiFi hotspots toevoegen om de community te helpen.

Kun jij echt niet zonder WiFi tijdens je vakantie? Download dan de Wiffinity app – je vindt de downlaod links hier: iOS en Android

We zijn erg benieuwd of je de app handig vindt tijdens jouw reis. Binnen Europa zal je ‘m niet nodig hebben, want roamingkosten zijn vanaf juni 2017 verleden tijd.

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.