fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Annemarie Eisma (Zonvaart Reizen)

Deze week belden we met de 32-jarige Annemarie Eisma van Zonvaart Reizen in Heerhugowaard om te horen wat er speelt bij dit Smile Society kantoor.

Goedemorgen Annemarie, heb je een lekker weekend gehad?
`Ik heb een prima weekend gehad. Zaterdag gewerkt en zondag naar de Dam tot Dam loop geweest. Dat was erg gezellig!´

Heb je zelf nog van dam tot dam gelopen?
´Nee! Ik ga altijd kijken met vrienden en na afloop meegenieten van de gezelligheid.´

Zonvaart Reizen is al vanaf het begin lid Smile Society, hoe ervaar je de Smile Society?
‘Wij vinden het belangrijk dat de klant het juiste advies krijgt en Sunny Cars biedt een goed product. Volledig verzekerd en goede auto’s. Als je als klant zelf op zoek gaat is het zeer lastig te bepalen of je wel overal voor verzekerd bent en komen er vaak nog allerlei kosten bij. Daarnaast leer je als Smile Society lid elkaar goed kennen. De Smile Society zorgt voor een goede samenwerking en wederzijdse waardering.’

Je bent zelf met een Smile Society studiereis mee geweest. Wat vond jij van de studiereis?
´Het feit dat je zelf op een populaire bestemming ziet hoe autohuur werkt heeft mij wel geholpen om een beter advies te geven. Wij reden op Mallorca in grote auto´s waar ik zelf nooit in zou rijden in Nederland. Ik moet zeggen dat ik dat erg leuk vond. Ik adviseer daarom ook om op de bestemming minimaal een auto te huren die men thuis ook heeft. En waarom niet eens een keer een grote of luxe auto? Het is tenslotte niet altijd vakantie!´

Annemarie Eisen - Zonvaart ReizenAnnemarie Eisen (midden)

 Ik kan me helemaal vinden in dat advies. Is er nog een ander aspect van de studiereis dat je interessant vond?
´Je bent samen met 24 reisagenten twee dagen op een Sunny bestemming, tijdens deze dagen praat je natuurlijk over je vak. Wat me opviel was dat alle deelnemers elkaar begrijpen. Ik bedoel daarmee dat iedereen de filosofie van Sunny Cars begrijpt en dat jullie in alles Rent a Smile uitdragen. Door die gesprekken merk je dat jullie de partner voor de reisbureaus zijn! En dat vond ik fijn om te horen van de andere reisagenten.´

Mooie woorden…..Waar zou je zelf nog wel een Sunny Car willen huren?
´Wacht even Coen niet te snel….wat ik me ook nog goed kan herinneren van die studiereis is dat jij iedereen uit Noord-Holland thuis hebt afgezet. Dat ik ook nog in de holst van de nacht een collega naar Sint Pancras heb gebracht omdat het anders écht te laat zou worden. Volgens mij was je pas om 05.00 uur in Enkhuizen. Legendarisch vond ik dat!´

Hahaha. Dat was inderdaad een legendarisch slot van de studiereis. Maar nu weer terug naar jou…. Waar zou je zelf nog wel een Sunny Car willen huren?
´Ik wil dolgraag de zuidelijke staten van Amerika ontdekken in een échte, dikke Amerikaanse bak. Ik ben van mening dat de auto absoluut bijdraagt aan de belevenis. Volgens mij verhuurt Sunny Cars geen Amerikaanse oldtimers, maar een Hummer mag ook Coen.´

Geen enkel probleem Annemarie. Maar je verkoopt toch wel Sunny Cars?
´Tuurlijk! Laatst nog in het zuiden van Portugal, het huurauto land bij uitstek. Goede wegen en een bestemming waar je alle kanten mee op kunt. Links, rechts of het land in het maakt niet uit welke afslag je neemt je komt altijd op een mooie plek uit.´

Tenslotte Annemarie, wat is je nieuws van de week?
´Dat ik onze District Sales Manager over de finish zag komen bij de Dam tot Dam loop! Kelvin rende in zijn groene Sunny shirt een wereldtijd. Ik ben dan ook erg trots op ´onze´ Kelvin. Misschien dat hij een keer rennend langskomt…dan halen we hem hier met bloemen binnen!´

Annemarie dank je wel voor je inspirerende antwoorden, maak er een mooie week van! Aan welk Smile Society kantoor zij de vragen heeft doorgegeven lees je volgende maand.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou