fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Annick Heirman – District Sales Manager

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met één van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maken we kennis met Annick Heirman, zij is District Sales Manager in België.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?

Op 01 september 2010 beleefde ik net zoals vele kinderen een echt `01 september gevoel`. Ondertussen ben ik dus bijna 4,5 jaar met plezier aan de slag bij Sunny Cars.

Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?

Het dagelijks contact met de reisagent zorgt telkens opnieuw voor de nodige afwisseling in de job. Dit maakt ook dat ik vooraf nooit kan bepalen hoe de dag er precies zal uitzien. Verder is het leuk regelmatig te ervaren dat je de reisagent iets kan bijbrengen; hem/haar kan helpen en last but not least samen met hen de Sunny Cars verkoop verder kan optimaliseren.

Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd? Aanrader?

Van oud op nieuw toerden we met het gezin rond in Florida! Een huurwagen is daar werkelijk een must voor ieder die de verscheidenheid van de Sunshine State wenst te ontdekken. Onze vakantiedagen waren jammer genoeg (te) beperkt, maar onze Sunny Cars huurwagen bracht ons van Mickey naar Pirates of the Caribbean, Revenge of the Mummy, Men in Black, Jurassic Park River Adventure naar de alligators in het moerasgebied van de Everglades. En niet te vergeten naar het zandstrand en de sfeervolle buurten van Miami. It was really Amazing! Nogmaals kunnen ervaren dat een Sunny Cars huurwagen je een enorme vrijheid geeft; wat het echte `vakantiegevoel` alleen maar ten goede komt.

Auto huren Florida

Wat is je lievelingsauto?

Een Audi R8 doet mijn hartje altijd sneller slaan, maar voor dagelijks gebruik kan ik me met een Audi Q7 ook wel verzoenen :-).

Wat is jouw favoriete vakantieland?

Dit is een moeilijke vraag. Ik heb alvast 2x ervaren dat ik me ergens echt `thuis` voelde namelijk in Nieuw-Zeeland en Namibië. Verder ga ik ook heel graag op vakantie naar Azië, maar natuurlijk moet ik niet altijd zover gaan om een geslaagde vakantie te beleven. Een gedroomde vakantiebestemming dichter bij huis is o.a. Barcelona, maar vorig jaar hebben we bijvoorbeeld ook enorm genoten van een rondreis door Portugal.

Mooiste plek waar je ooit bent geweest?

Ook hier zou ik een opsomming kunnen geven: Namibië omwille van de prachtige rode zandduinen, het uitgestrekte Erindi National Park, de adembenemende natuur, de rust/uitgestrektheid.

Sunny Annick in Namibië

Nieuw-Zeeland omwille van de variatie in de natuur, de prachtige fjorden, de onbeschrijflijk mooie gletsjers,…. De Galapagos-eilanden, zalig om ongestoord tussen de leguanen, zeehonden,… te kunnen wandelen.

Sunny Annick Gletsjertoch Nieuw-Zeeland

Kortom, zet me in de natuur en ik ben een heel gelukkig mens!

Wat zijn je vakantieplannen?

De volgende trip is een skivakantie naar La Plagne. Voor de zomervakantie is de kans reëel dat het Italië wordt.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

`Actief` zijn: al wandelend genieten van de natuur, tennissen, op uitstap gaan, gaan kijken naar hockeywedstrijd van mijn zoon, … en af en toe lekker relaxen in een privé-sauna.

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

Door mijn zoon beoefen ik voor het eerst in mijn leven een teamsport nl. hockey. Hilarisch om hiermee op deze leeftijd te starten, maar al een geluk dat ik in het verleden wel het nodige gesport heb…

Sunny Annick in Namibië

Wat betekent Sunny Smile voor jou?

Elke (werk) dag inzetten met een glimlach op het gezicht! Smile to the world and the world smiles back at you!

Waar kunnen mensen connecten met je?

Je vindt me terug op Facebook, maar verwacht je een snelle reactie stuur je me best een e-mail via a.heirman@sunnycars.be

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou