Voel je als een echte local en leer de taal met de app Duolingo!

Op vakantie wil je natuurlijk alleen maar genieten. Zorgeloos rondrijden in je huurauto, op zoek naar de mooiste plekjes van je vakantiebestemming: dat is een heel mooi vooruitzicht. Maar het is uiteraard ook fijn als je geen handen en voeten nodig hebt om een kopje koffie op het terras te bestellen. Of dat je je favoriete delicatessenwinkel uit komt lopen met twee pond chorizo terwijl je zojuist overheerlijke churros hebt besteld.

Spreek je de taal niet zo goed op je vakantiebestemming? Niet getreurd. De app Duolingo kan dan jouw grote vriend worden tijdens je vakantie! Met deze app kun je op speelse wijze de taal van je favoriete vakantieland leren.

Lekker makkelijk… Vooral als je met een verfrissende cocktail op het terras zit te ontspannen.

Duolingo: hoe werkt het?

Duolingo geeft je de kans om op een snelle en leuke manier de door jou gewenste taal een beetje onder de knie te krijgen. En met de app op je telefoon heb je de taal ook nog eens altijd bij de hand! Lekker makkelijk… Vooral als je met een verfrissende cocktail op het terras zit te ontspannen. De uitgelezen tijd om nog even wat Italiaanse, Spaanse of Portugese zinnetjes te stampen.

Duolingo - App van de maand

Duolingo gaat verder dan alleen woordjes en zinnetjes stampen. In de app kun je lezen, luisteren, schrijven en je kunt zelfs terug praten! Werkwoorden, voorwerpen, kleuren en grammatica: je leert het allemaal via deze app.

Spaans, Frans, Duits, Chinees, Japans, Italiaans, Zweeds, Russisch, Grieks of Turks... Noem een taal en je kunt 'm leren met Duolingo.

De app bestaat uit drie tabs: Learn, Clubs en Shop. Learn is uiteraard de belangrijkste, want hier leer je nieuwe talen. Bij Clubs word je lid van een taalclub. In deze club zit je samen met anderen die dezelfde taal leren en is leuk om elkaar aan te moedigen. De lessen zijn in behapbare stukjes op te delen en iedere les duurt maar enkele minuten. Zo kun je het gemakkelijk even tussendoor doen. Leuk aan deze app is dat je de taal op verschillende manieren en in allerlei situaties leert. Je kunt het op die manier eenvoudig in de praktijk toepassen.

Wil je deze app gebruiken zodat je zorgeloos tijdens de vakantie dat kopje koffie kunt bestellen? Dan is het tijd om deze app te installeren! De app is beschikbaar voor gebruikers van iOS en Android.

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Robert Knoester (1947)

5 augustus 2018 | 6:07 pm | Reageer op Robert Knoester (1947)

Goede middag/ avond/ morgen!
N.a.v. uw tip voor de app Duolingo: “ noem een taal en je kunt ‘m leren”. Dat dacht ik niet, via IOS kan ik maar 5 talen vinden. Grieks, ingetoetst, helaas. Graag een reactie?
Met vriendelijke groet en geniet van het mooie weer!
Robert Knoester,

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

6 augustus 2018 | 10:21 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Robert,

Dat is heel vreemd, zeg! Ik gebruik de gratis app zelf ook op mijn iPhone (iOS) en ik kan kiezen uit talloze talen, zo ook Grieks. Ik kan zelfs kiezen voor Vietnamees, Iers of Klingon (de taal die gesproken wordt in Star Trek). Dus "noem een taal en je kunt 'm leren" klopt echt. Ik heb even de link gecontroleerd die wij in deze blog hebben verwerkt en die klopt, dit is namelijk precies dezelfde app die ik gebruik.

Heb je de app gedownload waar wij naar verwijzen? Die kun je hier downloaden. In deze app kun je dan kiezen uit talloze talen.

Een zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.