Alles uit je stedentrip halen? Gebruik de app Time Out!

Wil je jouw stedentrip op en top beleven? Soms is dat best een lastige klus. Steden zijn groot, druk, hebben veel te bieden en vragen om veel keuzes in korte tijd. Met de app Time Out hoef je voortaan niet meer bang te zijn om de leukste hotspots, beste restaurants en hipste events in jouw favoriete stad te missen.

In deze app worden in meer dan 30 steden over de hele wereld de leukste plekjes aangeraden door locals, andere stedentrippers of de app zelf. Kortom, een mooie reisgids die je altijd bij de hand hebt!

Vind de leukste to do’s

We hebben de app uiteraard getest en kwamen erachter dat er veel handige en leuke to do´s zijn.

Ben je er nog niet helemaal uit welke stad je wilt bezoeken? Dan kun je vanaf de startpagina handig en snel switchen tussen allerlei steden en bladeren door het aanbod. Zo kun een stad uitkiezen die jou het meeste aanspreekt.

Ook handig voor wanneer je met een huurauto op stedentrip gaat!

Ben je al op plaats van bestemming? Dan kun je met één klik een veelzijdig aanbod van de leukste attracties, musea, restaurants, bars en hotels inzien. Daarnaast kun je reviews en gedetailleerde informatie lezen. Hierdoor weet je écht of iets helemaal geschikt voor je is. Ook kun je ook per wijk of stadsdeel zoeken wat de leukste plekken zijn om naartoe te gaan, heel handig als je een grote stad bezoekt.

En weet je wat ook zo fijn is? Andere gebruikers kunnen musea, restaurants of evenementen beoordelen. Zo weet jij meteen of het de moeite waard is om er ook heen te gaan.

Heb je jouw favoriete hotspots gevonden? Sla ze dan op door op het hartje te klikken. In het menu kun je vervolgens heel makkelijk je favoriete locaties vinden, nadat je een eigen account hebt aangemaakt. Je kunt voor sommige attracties zelfs al tickets kopen!

Ook erg handig: met de location finder kun je locaties in de stad zoeken en weet je precies waar je moet zijn. Zo kun je je samen met de app ook door je stad navigeren, door het gebruik van Google Maps.

Nu is het aan jou om de app te ondekken! De app Time Out is beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt de app downloaden via de App Store of Google Play.

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.