Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Bert Wildeman – Sales Manager Nederland & België

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maken we kennis met Bert Wildeman, Sales Manager Nederland & België.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
Sinds april 2002, dus ik loop al een aardig tijdje mee.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Ik ben salesmanager Nederland België, dat betekent dat ik onder andere het salesteam aanstuur. Elke dag is anders, mijn werk is zeer afwisselend en ik vind het een uitdaging om nieuwe klanten binnen te halen.  Maar ook om bestaande klanten tevreden te houden. Veel klanten zijn al heel lang klant bij Sunny Cars en je bouwt dan toch een bepaalde band op, dat is mooi om te zien. Ik probeer in ieder geval altijd een win-win situatie te creëren. Je wilt de klant niet alleen nu maar ook in de toekomst behouden.

Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd?
De laatste privé autohuur was op Mallorca. Mallorca is een mooi eiland, met heerlijke stranden en een afwisselend landschap. Op Mallorca is autohuur eigenlijk een must. Het geeft je veel meer vrijheid en de mogelijkheid om het eiland te ontdekken. Je kunt hier echt op plaatsen komen waar je met het openbaar vervoer niet kan komen op tijden dat het jou uitkomt.

Met welke beroemdheid zou jij een dagje cabrio willen rijden?
Je zou de vraag eigenlijk moeten omdraaien in wie er met mij in de auto wil zitten gezien het commentaar dat ik altijd op mijn muziekkeuze krijg.

Haha, dat is inderdaad waar. Van mij heb je geen commentaar gehad, ik vond het wel gezellig!
Maar even serieus, ik kan zo een, twee, drie geen beroemdheid bedenken. Tenminste, geen nu nog levende persoon. Had je me deze vraag een jaar geleden gesteld zou ik direct voor Nelson Mandela hebben gekozen. Ik heb dit altijd een interessante man gevonden vanwege het feit dat hij zijn haat heeft kunnen omzetten naar zoveel positiviteit en daarmee zoveel invloed heeft gehad.

Wat zijn je vakantieplannen?
Ja, dat is hier thuis nogal een discussiepuntje. Mijn vrouw en ik zijn echte Scandinavië liefhebbers. We houden van de natuur en vooral de rust en ruimte. Heerlijk wandelen bijvoorbeeld. Maar onze drie kinderen, en dan met name onze oudste twee dochters hebben hier toch echt een compleet ander idee over. Zij willen het liefst naar Ibiza, of Mallorca, lekker zonnen en chillen…

Dat is inderdaad een hele andere invulling van je vakantie, wat gaat het worden?
`oals het er nu uitziet gaan zij de strijd dit jaar winnen: De planning is om met zijn 6-en, de vriend van mijn oudste dochter gaat ook mee, naar Mallorca te gaan. Ach ja, weet je, het maakt ook eigenlijk niet zoveel uit waar we heen gaan. Het belangrijkste vind ik toch dat we samen zijn en tijd voor elkaar hebben. En Mallorca is heerlijk, alleen weet ik niet of dit in het hoogseizoen ook zo is. De keren dat ik er was, was in het of voor- of naseizoen. Even afwachten dus of dit ook gaat bevallen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik mag graag s ’avonds nog even Call of Duty (gamen) spelen. Verder mag ik graag wandelen en ook bordspellen spelen met mijn vrouw en kinderen en vrienden. En ik ben daarbij behoorlijk fanatiek hoor. Ik speel wel om te winnen J.

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
Ik ben dol op Oldtimers, het liefst van die grote Amerikanen uit de jaren 50 en 60. We gaan daarom zeer regelmatig naar de Classic Car week in Zweden. Maar dit jaar loop ik dat dus mooi mis…
Het is echt een geweldige happening die ik anderen ook zeker kan aanraden. De liefde voor auto’s en reizen zat er trouwens al vroeg in. In mijn tienerjaren had ik een bijbaantje als pompbediende en was mijn bijnaam Bertje Loodvrij J.

Meest bijzondere Sunny Cars herinnering? 
We werken bij Sunny Cars met een heel hecht en gezellig team, er zijn dus heel veel leuke herinneringen. Wat natuurlijk altijd indruk maakt zijn de prijzen die we hebben ontvangen (Veren, TM awards, Uniglobe Supplier awards etc). Maar het mooiste blijft toch de waardering van klanten als je daadwerkelijk wat voor ze hebt kunnen betekenen.

Waar kunnen mensen connecten met je?
Ik ben actief op LinkedIn en aanwezig op Facebook. Uiteraard sta ik op de website van Sunny Cars vermeld en ben ik altijd bereikbaar via e-mail en telefoon.

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou