Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Bespaartip 5: Met z'n tweeën rijden? Dat kan goedkoper!

Dat een vliegticket nogal in prijs kan verschillen weet iedereen. Maar dat je ook als je een auto huurt vaak flink kunt besparen, is minder bekend. Gedurende 10 weken geven we je iedere maandag een slimme tip om te besparen op je huurauto. Zo boek jij voortaan altijd de beste autohuurdeal.

Een extra bestuurder op het huurcontract

Wil je ook wel eens onbekommerd genieten van het landschap zonder op de weg te hoeven letten? Dan biedt een extra bestuurder op het huurcontract uitkomst. Regel dat dan wel vóórdat je vertrekt, want als je ter plekke iemand op het huurcontract laat bijschrijven, ben je vaak duurder uit. Je kunt de tweede bestuurder als extra boeken of door middel van ons AD-pakket (AD = additional driver). Goed om even op te letten dus.

Soms is een extra bestuurder bij de prijs inbegrepen. Dat is natuurlijk helemaal goedkoop! Als dat het geval is, staat dit bij de specificaties van de huurauto vermeld.

En let op: de tweede bestuurder moet áltijd ook het huurcontract tekenen om verzekerd te zijn. Dus óók als de tweede bestuurder standaard is inbegrepen.

autohuur tip tweede bestuurder

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Wim de Rijke

9 april 2017 | 9:23 am | Reageer op Wim de Rijke

Jammer dat je bij sunnycars de auto niet in kunt leveren in Roseville of Rocklin, om deze reden ben ik naar Hertz gegaan.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou