Bespaartip 7: Hoe je minder betaalt voor meer auto

17 April 2017 3 1376

Auteur

Pieta Harsveld

Content & Social Media Manager

Dat een vliegticket nogal in prijs kan verschillen weet iedereen. Maar dat je ook als je een auto huurt vaak flink kunt besparen, is minder bekend. Gedurende 10 weken geven we je iedere maandag een slimme tip om te besparen op je huurauto. Zo boek jij voortaan altijd de beste autohuurdeal.

Ga je de bergen in met je huurauto? Kies dan liever voor een maatje meer. Een auto met meer vermogen rijdt prettiger in de bergen én hij doet dat veel zuiniger dan een kleinere auto. Zo betaal je aan het eind van de rit dus in veel gevallen minder voor meer auto! Odiel van Femme Frontaal schreef speciaal voor ons een blog over rijden in de bergen.

Een 4×4 biedt uitkomst, maar ook andere auto’s met wat meer vermogen zijn beter dan een autootje met minder paardenkrachten. Auto’s met minder dan 100 pk zijn af te raden.

Rijden in de bergen huurauto tip

auto huren sunny cars ctablok

Rij onbezorgd rond in een Sunny Car

Om ontspannen en in alle vrijheid te genieten regel je vooraf je all-in huurauto. Bij Sunny Cars zijn alle - benodigde - verzekeringen inbegrepen en kun je een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. Dat rijdt een stuk lekkerder. Ontdek alle All-in voordelen!

Zoek huurauto >

3 Reacties (

H. Gorissen

17 April 2017 at 12:33 Reply

Ben op zoek naar huurauto 28 jul Catania retor 8 aug trapani. Zie dat prijzen nu relatief hoog zijn ( in 2 weken stijging 100 euro small, economyclass). Sta open voor goede aanbieding/prijsallert komende maand. Maar nu vermelde prijs te hoog.

Pieta Harsveld

Pieta Harsveld

18 April 2017 at 10:00 Reply

Beste meneer/mevrouw,

De prijzen kunnen inderdaad stijgen naarmate het aanbod schaarser wordt. Onze autohuurexperts op de reserveringsafdeling kunnen goed adviseren om de beste prijs te krijgen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0235699696.

Met hartelijke groet,
Pieta

Van der Veen Autogroep

7 June 2017 at 20:26 Reply

Dank voor de goede tips:)

Leave a Reply

* Nodig om je reactie kunnen plaatsen.