Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Bespaartip 8: Wel een GPS, geen extra kosten

Dat een vliegticket nogal in prijs kan verschillen weet iedereen. Maar dat je ook als je een auto huurt vaak flink kunt besparen, is minder bekend. Gedurende 10 weken geven we je iedere maandag een slimme tip om te besparen op je huurauto. Zo boek jij voortaan altijd de beste autohuurdeal.

Een GPS is onmisbaar op reis. Maar de kosten voor een GPS in je huurauto kunnen best oplopen. Zeker als je voor langere tijd een auto huurt, is een navigatiesysteem best een kostenpost. Dus waarom neem je niet gewoon je eigen GPS mee? Zorg er dan wel voor dat je thuis alvast de kaarten updatet.

Vergeet je oplader niet

Benjamin legde in dit blog al eens uit dat niet alle huurauto’s een werkende USB-aansluiting hebben. Het is dus verstandig om ervoor te zorgen dat je GPS bij aanvang is opgeladen. Als je je oplader ook meeneemt, kun je je navigatiesysteem opladen wanneer je de huurauto niet gebruikt.

navigatie gps huurauto

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Mariska

8 mei 2017 | 10:33 am | Reageer op Mariska

Zelf heb ik in Amerika "gewoon " de navigatieoptie vak Google Maps gebruikt. Eerst de route met wifi downloaden en rijden maar.
Dit werkt (e) echter maar tot een bepaald aantal kilometers danwel een bepaald tijdsbestek, maar vaak heb ik de navigatie sowieso alleen maar nodig voor de laatste stukjes. Dus zelfs met heel even mijn databundel kietelen kwam ik waar ik zijn moest en had ik geen Miljoenennota in mijn inbox.

In andere landen zou ik denk ik sneller een ander systeem gebruiken. Want behalve voor het hotel om vlakbij Sanford te overnachten, ipv nog 60 km te rijden als je weet dat je dat beter niet meer kan doen om 2 uur ' s nachts Nederlandse tijd,heb je echt geen gps nodig om vervolgens Walt Disney World te vinden ;-)

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Pieta Harsveld

8 mei 2017 | 5:20 pm | Reageer op Pieta Harsveld

Hai Mariska,

Als je gezegend bent met een goed gevoel voor richting, kun je het natuurlijk ook op jouw manier aanpakken ;). Er leiden immers meerdere wegen naar Rome. Of naar Disneyworld.

Met hartelijke groet,
Pieta

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou