Bespaartip 9: Je banksaldo leeggeslurpt terwijl jij lekker even bijtankt? Liever niet!

Dat een vliegticket nogal in prijs kan verschillen weet iedereen. Maar dat je ook als je een auto huurt vaak flink kunt besparen, is minder bekend. Gedurende 10 weken geven we je iedere maandag een slimme tip om te besparen op je huurauto. Zo boek jij voortaan altijd de beste autohuurdeal.

Bespaar geld door een auto te kiezen met een gunstige tankregeling. Veel verhuurders proberen namelijk nog wel eens wat bij te verdienen door ongunstige tankregelingen te hanteren, waarbij je als klant extra betaalt om de auto te laten aftanken na afloop van de huurperiode. Je betaalt dan niet alleen een hogere prijs voor de benzine dan aan de pomp, maar wordt vaak ook opgezadeld met zogenaamde servicekosten.

Altijd een eerlijke tankregeling

Bij ons heb je altijd een eerlijke regeling. Meestal is dit vol-vol, wat betekent dat je de auto met dezelfde stand terugbrengt als waarmee je hem hebt meegekregen. Welke tankregeling er van toepassing is, zie je in een oogopslag als je de auto’s op de website bekijkt. Sommige van onze partners hanteren de regeling full-paid. Bij deze regeling is 1 gratis tank brandstof bij de huurprijs inbegrepen. Je haalt de huurauto met volle tank op en je levert ‘m niet-afgetankt in. Je hoeft niets bij te betalen en mag de tank dus helemaal leegrijden.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Erik Hoekstra

7 mei 2017 | 9:52 am | Reageer op Erik Hoekstra

De titel lijkt de lading niet te dekken. Nergens komt de titel terug in het stuk zelf. Waar moet ik nu opletten dat mijn bankrekening leeggetrokken wordt als ik moet tanken.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Pieta Harsveld

8 mei 2017 | 9:20 am | Reageer op Pieta Harsveld

Dag Erik,

Als je een auto huurt, moet je erop letten dat er een eerlijke tankregeling gehanteerd wordt. Veel verhuurders houden er geniepige regelingen op na waardoor je voor onverwachte kosten komt te staan. Bij ons krijg je altijd een eerlijke regeling.

Met hartelijke groet,
Pieta

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.