fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Beste autoverhuurder in WUA! top 100

Maandag werden de resultaten van de WUA! top 100 websites van Nederland bekend. Het was voor ons een aangename verrassing om te zien dat sunnycars.nl is gestegen naar de 13e plaats. Daar staan we toch maar mooi boven grote namen als Wehkamp, Transavia en D-Reizen.

De WUA! Top 100 Websites  is gebaseerd op 10.809 websitebeoordelingen van 2.090 respondenten. Zij beoordelen websites op verschillende punten zoals eerste indruk, vertrouwen, gebruiksvriendelijkheid en vormgeving. Hieruit wordt een algemene top 100 gevormd. Ook wordt er per branche gekeken naar de top 20. We zijn er heel trots op dat we in de travelbranche zelfs op plek 5 staan!

WUA beste websites in de Travelbranche

In het onderzoek scoort  www.sunnycars.nl vooral hoog op de punten informatiewaarde en kwaliteit. Dat is mooi want dat zijn precies de speerpunten van ons product. Als bemiddelaar willen we onze huurders ontzorgen. De auto moet top zijn, het product écht all-in en de vakantie zo leuk mogelijk zonder gedoe rond de huurauto met onverwachte kosten ter plekke of een desillusie bij schade achteraf. Dat moet onze klant weten wanneer hij een auto bij ons huurt. Het onderzoeksresultaat bevestigt ons dat we op de goede weg zijn.

Soms gaan we wat te ver in de behoefte om te informeren, ervaren we zelf, met een overkill aan tekst als gevolg waardoor de essentie van de boodschap ondersneeuwt. En dat is jammer. Daarom gaan we al onze klantcommunicatie de komende maand goed onder de loep nemen. Daarbij nemen we de tips die we van klanten gekregen hebben natuurlijk mee. Want volgend jaar willen we in de top 10 van WUA! komen. Maar nog belangrijker is het voor ons om het hele jaar door tevreden huurders te hebben die volop genieten van hun Sunny Car.

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Vermeylen

1 oktober 2012 | 10:51 am | Reageer op Vermeylen

Félicitations pour ce très beau score!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou