fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Beter vroeg dan laat

Terwijl bij velen de Sinterklaas stress toeslaat in Nederland – ouders kunnen zelfs een workshop volgen hoe hiermee om te gaan, hoorde ik gisteren op de radio! – zijn we bij Sunny Cars volop bezig met het zomerseizoen.

Als autohuurpartner van alle Nederlandse reisbureaus is dit voor ons hét moment om de reisadviseurs te informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van autohuur. Dat doen we door de komende weken persoonlijk langs te gaan bij ruim 1.200 Nederlandse reisbureaus om daar onze nieuwe brochure voor 2012 te overhandigen. Deze compacte consumentenbrochure is voorzien van alle informatie over de Sunny Cars all-inclusive formule, de verschillende pakketopties, de huurcategorieën en service.
Tegelijkertijd wordt onze vroegboekactie geïntroduceerd, die op 21 november van start is gegaan. Hiermee profiteren al onze klanten, die voor 1 februari boeken, van de gratis Sunny Cars Flexservice. Normaal gesproken kost deze Flexservice 1 Euro per dag, nu tijdelijk dus helemaal niets. Ook wij zijn een beetje in de Sinterklaas stemming, zullen we maar zeggen. De boodschap is helder: “Boek nu, want een eventuele annulering of wijziging kan gratis tot 4 uur voor huuraanvang”.

Intern hebben we hier altijd wat discussie over deze succesvolle –hij gaat inmiddels het 3e jaar in- vroegboekactie. Want eigenlijk is het een klein beetje raar om reclame te maken voor het feit dat je gratis je Sunny Cars huurauto kunt annuleren. En toch merken we dat dit service element een gevoel van vrijheid geeft. Want wij snappen -als geen ander- heel goed dat als je in december of januari een zomervakantie boekt je nog niet precies weet op welke dag (of voor hoe lang) je een huurauto wilt hebben.

Toch adviseren we de huurauto zo vroeg mogelijk te reserveren. En heus niet alleen ter wille van de Sunny Cars omzet, dat moet u van me aannemen. Nee, het is vooral omdat we er van overtuigd zijn dat een huurauto je vakantie alleen maar leuker kan maken. En omdat we weten dat als je nu boekt je er zeker van bent dat de auto van jouw keuze ook daadwerkelijk beschikbaar is voor een voordelig tarief. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans –zeker in het hoogseizoen- dat er niet zoveel auto´s meer zijn en de prijzen omhoog gaan. Dat zien we ieder jaar gebeuren op populaire vakantiebestemmingen als Malaga, Ibiza, Faro en de Canarische Eilanden.

Daarom dus die vroegboekactie van Sunny Cars: bij twijfel gewoon vroegboeken. Daar heb je straks alleen maar lol van! Ziet u het maar als een wat langer durend Sinterklaas kado.

Veel plezier op 5 december

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou