Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Bijdragen aan een groenere wereld vanuit de auto

Lekker toeren naar een bergdorpje, dat lokale marktje bezoeken of een middag luieren op een afgelegen strandje. Op vakantie brengt een huurauto je op de leukste plekjes. Maar bij autorijden komt CO2 vrij. En de uitstoot van CO2 heeft effect op de opwarming van de aarde. Om de CO2-uitstoot te compenseren en haar steentje bij te dragen aan een schonere wereld, werkt Sunny Cars samen met GreenSeat.

Samenwerking met Greenseat
Als bemiddelaar in autohuur bepalen wij niet zelf de mix van de vloot die ingekocht wordt. Wel bieden we al onze huurders de mogelijkheid om de CO2 uitstoot te compenseren. Dankzij onze overeenkomst met Greenseat kun je jouw boeking in een handomdraai klimaatneutraal maken. Het kost je maar enkele Euro’s. Wanneer je een Sunny Cars huurauto via een van onze ’12’ groene partnerreisorganisaties reserveert, is deze zelfs standaard CO2 gecompenseerd, zonder extra kosten.

Op naar de 20.000 groene huurauto’s
Ook in 2012 is weer voor een groot aantal huurauto’s CO2 gecompenseerd via Greenseat. Door deze compensatie helpen autohuurders van Sunny Cars klimaatverandering tegen te gaan én krijgen huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Greenseat investeert namelijk in lokale projecten in India en Cambodja, waarmee niet alleen de CO2 reductie wordt verminderd maar ook de leefomstandigheden van gezinnen verbeterd. Een bijdrage voor mens en klimaat die onze wereld een stukje groener kleurt.

 

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou