Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Branchewinnaar Succes Award

Wow, Sunny Cars is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Business Succes Awards 2014 in de autoverhuurbranche! Ken je deze prijs? Het is een ondernemersprijs die jaarlijks wordt toegekend in verschillende branches. Een onafhankelijke vakjury zoekt daarvoor bedrijven uit die boven het maaiveld uitsteken en volgens hen een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

In de categorie autoverhuur blinken wij dus uit, wat natuurlijk geweldig is! Maar dat is nog niet alles, want alle branchewinnaars dingen later dit jaar mee naar de Nationale TV Succes Award 2014. Dan is het aan de consumenten om de winnaar te bepalen dus tegen die tijd hopen we dat jullie met jullie mobiele telefoon in de aanslag zitten voor de nodige sms-stemmen. In het aanverwante tv-programma De Succesfactor kun je trouwens al een voorproefje zien. Wekelijks worden daarin verschillende branchewinnaars in het zonnetje gezet. Met afgelopen zondag 13 juli Sunny Cars als stralende middelpunt.

Wat is succes

Wanneer ben je als bedrijf eigenlijk succesvol vraag ik me af? Factoren die daar ongetwijfeld een rol bij spelen zijn winst, klanttevredenheid en merkbekendheid. Steeds vaker hoort trouwens ook duurzaamheid in dat rijtje thuis, naar mijn mening een goede zaak. Als kersverse werknemer waardeer ik vooral dat Sunny Cars de klant heel duidelijk centraal stelt, terwijl het toch een commercieel bedrijf is. Ik zie dat er echt met ze wordt meegedacht om de Sunny Cars producten zoveel mogelijk op hun behoeftes af te stemmen. Te beginnen met autohuur, maar dan all-inclusive zodat het simpel en overzichtelijk is en je bovendien volledig verzekerd bent. Geen ondoorzichtige kosten achteraf. Zorgeloos op vakantie en genieten van de voordelen van een huurauto, dat is de voornaamste insteek. Het motto ´rent a smile´ zegt al genoeg. Deze persoonlijke benadering vertaalt zich niet alleen in een hoge waardering van reisbranche en consumenten, maar ook op de werkvloer. In mijn ogen zeer succesvol dus in meerdere opzichten.

Verborgen filmtalent

Maar hoe breng je dat alles over in een filmpje van maximaal 3 minuten? Want zo lang, of eigenlijk kort dus, duurt het item dat in de Succesfactor wordt uitgezonden. Die schone taak aan Hans Knottnerus, General Manager voor Nederland en België, toen de filmploeg hier van de week kwam voor de opnames. Drie man sterk; een presentatrice, cameraman en regisseur. Ons kantoor was drie uur lang het filmdecor. In eerste instantie klinkt dat misschien overdreven, maar in de praktijk zie je die tijd voorbij vliegen. When you are having fun…. Licht, geluid, beste hoek, vragen formuleren, alle opnames opnieuw vanuit verschillende camerastanden en daarna shots maken die tussen het interview gemonteerd kunnen worden. Het kost allemaal veel meer tijd dan je denkt. Nu snap ik ook een stuk beter waarom ze soms jaren met een bioscoopfilm bezig zijn. Maar terug naar ons eigen Hollywood. Vanaf take one bleek Hans een ware filmster. Dat verborgen talent bleek overigens ook bij een aantal andere Sunny medewerkers. Zouden ze na de uitzending worden ´ontdekt´?

Ilse Hage

Marketing coördinator

Ilse is Marketing Coördinator bij Sunny Cars en is daarnaast een reiziger in hart en nieren. Citytrips, rondreizen, roadtrips... Ze is van alle reismarkten thuis. Er zijn dan ook weinig plekken op de wereld die ze nog niet heeft ontdekt.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou