fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Claudia Voncken – online marketeer

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze week Claudia, je kent haar misschien van haar eigen blogs. Ze doet de online marketing bij Sunny Cars.

1. Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
“Ruim 2,5 jaar, sinds november 2010”

2. Wat vind je het leukste aan je werk?
“Met online marketing kun je direct de resultaten zien. Als ik bijvoorbeeld de tekst aanpas in een online advertentie dan kan ik meteen zien hoeveel er geklikt wordt op de advertentie. Ook als je een nieuwe pagina op de website aanmaakt, dan kun je gelijk meten of deze goed scoort op Google en of je hierdoor meer verkeer trekt naar de website.”

3. Wat is je lievelingsauto?
“Een Alfa Romeo Brera.” Waarom deze? “Ik vind Alfa sowieso het mooiste merk. Snelle auto’s, mooi design. Mijn ouders hebben ook vaak een Alfa gehad, dus ik ken dit merk al vanaf kleins af aan.”

Claudia Voncken - Sunny Cars

4. Welke reis zou jij ooit eens willen maken?
“Ik wil echt graag een roadtrip door de USA maken.” Welk gedeelte van de USA? ” Dan toch wel de Westkust. Las Vegas, San Francisco, San Diego, Los Angeles. Lekker scheuren in een Dodge of een grote SUV.” Gaaf! Al een idee wanneer je dat wil gaan doen? “Ik hoop toch wel binnen twee jaar.” Leuk zeg, als je nog een plekje over hebt in de auto ga ik wel met je mee 😉

5. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
“Lekker chillen met vrienden (en m’n hondje Skipper), het liefst op een terras en ik ga graag poolen. Daarnaast ben ik dol op muziek en speel ik gitaar.” Een bepaald genre muziek? “Nee, ik luister naar heel veel verschillende muziek. Zelfs klassiek! Ook bezoek ik graag festivals, zoals Pinkpop, Lowlands, Dance Valley…”

6. Sport je?
“Als ik sport, dan doe ik het goed haha. Tennis, (zaal)voetbal, snowboarden, golf en mountainbiken.”

7. Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
“Ik game graag.” Favoriete spelletjes? “Fifa, Guitar hero en Halo.”

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou