fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Daar sta je dan, met je lege opblaaskrokodil.

Het begint vaak al een paar dagen van te voren. Even de zomerkleding bij elkaar zoeken, nog wat laatste wasjes draaien, kijken of er wel genoeg kattenvoer in de kast ligt en ga zo maar even door. De hele tijd spookt er door je hoofd: “Heb ik alles? Ben ik niets vergeten?”

Vakantie is leuk, maar voordat je op weg bent moet je aan zóveel dingen denken.
Och, stel ik mezelf gerust, als ik het belangrijkste zoals pinpas, creditcard en de paspoorten maar bij heb, hoef ik me nergens druk over te maken.

Toch?

Neeejjjj, Irene, belangrijk zijn ook de oordoppen zodat de kinderen kunnen zwemmen.

vakantie-zwembad-jongen

En verder natuurlijk snoepjes, spelletjes, hoofdkussentjes en het favoriete knuffelbeertje. Nu heb ik alles, laat de reis maar beginnen.

Vol goede moed rijden we naar Kroatië, af en toe een plaspauze, even een balletje trappen. Dan na 100x de vraag te hebben beantwoord “zijn we er al?”…komen we aan in het mooie Kroatië.

Maar dan..staat daar een enorme graafmachine naast onze tent? En wacht het zwembad is ook leeg. Worst case scenario!
Vervolgens beginnen 2 kleine mannen te huilen. In hun handen hebben ze hun lege opblaaskrokodil..”Maar we mochten toch zwemmen?”

Even een baal momentje maar gelukkig konden we omgeboekt worden naar een andere camping. We moesten wel weer een uurtje terugrijden. De jongens kregen een ijsje van de hostess en we gingen weer on the road.
Eenmaal aangekomen bij de andere camping kwam de krokodil weer tevoorschijn en stond een heel mooi groot gevuld zwembad op ons te wachten. Toen kon de vakantie eindelijk beginnen.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou