Daarom ga je met de huurauto vanuit München op wintersport!

Tijdens je wintersportvakantie is een huurauto écht van toegevoegde waarde. Niet alleen om de mooiste plekjes van je bestemming te verkennen, maar ook omdat het een snelle én comfortabele manier van reizen is. Reis bijvoorbeeld met de huurauto vanuit München naar jouw wintersportgebied.

Verminder je reistijd met een huurauto

Met je eigen auto honderden of zelfs duizenden kilometers afleggen naar je wintersportbestemming? Dat neemt heel wat kostbare vakantie uren in beslag. Zonde! Veel liever besteed je die uren op de piste, toch? Daarom het is het zo slim om naar de luchthaven van München te vliegen en vanaf daar je all-in huurauto te reserveren. Zo verminder je je reistijd en nog belangrijker: vermeerder je je tijd op vakantie! Vanaf de luchthaven van München is het nog maar een klein stukje rijden naar populaire wintersportplekken in Oostenrijk.

Op de luchthaven van München zijn er 6 lokale wagenparkaanbieders waar wij mee samenwerken. Zo is er altijd genoeg beschikbaarheid en grijp je niet mis! Vanuit Duitsland kun je zorgeloos een grensoverschrijding maken naar Oostenrijk.

Maak je huurauto compleet met wintersport accessoires

skirack-huurauto-wintersport
Sneeuwkettingen of een Ski-Rack nodig? Is te regelen!

Wil je op je wintersportbestemming veilig en comfortabel de weg op? Dan is het verstandig om een set winterbanden onder de auto te hebben zitten. Op bestemmingen waar winterbanden verplicht zijn, zijn de winterbanden standaard inbegrepen in de all-in huursom. Zijn ze niet verplicht, dan zijn ze niet inbegrepen. Maar óók dan kun je ze natuurlijk bij ons reserveren. Dit kan onder andere door te kiezen voor de Winterbanden service. Ook is het aan te raden om sneeuwkettingen bij je te hebben. Better safe than sorry!

Tijdens het maken van je reservering kun je wintersport accessoires aanvragen. Zet bij stap 2 in het reserveringsproces (onder ‘accessoires aanvragen’) een vinkje bij de items die je wil bijboeken. Je kunt direct zien wat de items kosten (deze moet je ter plaatse betalen).

Een huurauto inclusief winterbanden kan voordeliger zijn dan wanneer je voor je eigen auto winterbanden moet aanschaffen!

Waar zijn winterbanden of sneeuwkettingen verplicht?

huurauto-oostenrijk-winterband
Met winterbanden (en sneeuwkettingen) begeef je je niet op glad ijs!

Winterbanden zijn in veel landen verplicht. Denk aan Duitsland, Oostenrijk, IJsland, Finland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en Polen… Maar de regels over winterbanden en sneeuwkettingen kunnen wel per periode verschillen! In een handig overzicht van de ANWB vind je meer informatie over de regels over winterbanden en sneeuwkettingen per land. 

Regel je tolvignet!

Ga je vanaf de luchthaven van München richting Oostenrijk, dan heb je een tolvignet nodig om in Oostenrijk gebruik te mogen maken van bepaalde wegen. Bij benzinestations langs de Duitse snelweg kun je een vignet kopen of aan de Oostenrijkse grens. Ga goed voorbereid de weg op en check alle praktische informatie over jouw bestemming op de pagina ANWB Landeninformatie.

Heb je wintersportplannen, je vliegticket al geregeld maar nog niet je huurauto gereserveerd? Wacht dan niet langer. Twijfel je nog een beetje? Geen zorgen! Met onze Flexservice zit je nergens aan vast en kun je tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Mooi geregeld! Hulp nodig? Onze autohuurexperts helpen jou graag op weg met het reserveren van je all-in huurauto.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.