Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

De 6 leukste quotes van december 2014

We ontvangen dagelijks honderden telefoontjes en e-mails. Ook in de maand december zaten er weer veel grappige opmerkingen tussen. Dit zijn de 6 leukste quotes die ons reserveringsteam opving!

Leukste quotes van december

 

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Loes Mathijssen

21 december 2014 | 11:33 am | Reageer op Loes Mathijssen

Misschien is mijn reactie leerzaam voor anderen die bij jullie huren...
Mijn portemonnaie was uit mijn tas gevallen en onder de stoel van de huurauto terechtgekomen tijdens de terugrijtijd naar het vliegveld.
Ik merkte het pas in het vliegtuig.
We kwamen er achter wat er gebeurd was en namen contact op met Europcars, de verhuurder van de auto ( via jullie).
Wij hadden die auto een week gehuurd, konden precies beschrijven hoeveel geld en welke pasjes, rijbewijs etc. in de portemonnaie zaten maar kregen toch te horen dat de verhuurder hem alleen persoonlijk terug zou geven...of we dus maar even terug wilden vliegen ..
Uiteindelijk heeft een nichtje van mijn logopediste, die in Lanzarote woont, (met een persoonlijk geschreven brief door mij) de portemonnaie opgehaald. Zij heeft nog heel veel moeite moeten doen om hem te krijgen.
Ik ben heel blij dat ze voorzichtig omgaan met mijn persoonlijke bezittingen maar dit gaat wel ver.. Hij wilde niets, nog gezegd dat ik het geld voor verzending van portemonnaie vooraf zou overmaken..

Dit zal wel niet gepubliceerd worden.
Dit is al tweede vervelende voorval met Europcars.
In Rome brachten we huurauto terug en daar kregen we te horen dat er een beschadiging van de voorruit was. Ik vroeg die mijnheer om mee te gaan en het aan te wijzen. Hij begon te wrijven over de voorruit, kon niets vinden maar gaf ons toch onze 350 euro borg niet terug.. Daarna heb ik alleen nog volledig verzekerd gehuurd maar nu toch weer in Lanzarote grote problemen gekregen want naast alle pasjes zat er ook een flink geldbedrag in.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou