Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

`De huurauto redde mijn huwelijk!`

Dit was eén van de meest opvallende uitspraken van een klant bij ons op Customer Care. De toedracht hiervoor was een meneer met een vraag over de tolwegen in Portugal, na deze vraag hebben we nog even kort verder gekeuveld. Toen hij opeens deze zin eruit gooide.

“Het is uiteraard een beetje aangedikt natuurlijk, maar we hebben gewoon onze manier van vakantievieren gevonden.” Deze klant vertelde dat hij en zijn vrouw heel veel plezier hadden gehad van de huurauto. Ze hebben in Portugal diverse plaatsen bezocht en dat was ze uitstekend bevallen.

Het vreemde was, zo vertelde hij, dat de huwelijkstest richting Frankrijk altijd uitliep op een zwijgwedstrijd als het weer eens mis ging op de route, het is cliché maar het gebeurde. Navigatie liep vast, kaart te uitgebreid etc. Maar ook als ze familie bezochten in Nederland was de rit nooit bijzonder.

Naar Portugal
175004879Voor dit jaar hadden ze besloten Frankrijk te laten voor wat het was en naar Portugal te gaan. Klein appartementje, met de transfer bus naar de accommodatie en de volgende ochtend de huurauto laten afleveren. “Elke ochtend keken we samen, onder het genot van een kopje koffie, naar de plekjes die we wilden bezoeken op een klein toeristenkaartje.” Elke uitstap was een succes, hij vertelde dat het rijden met de auto niet een middel was maar het doel, ze wilden de sportieve Seat Ibiza eens goed gebruiken. Uiteraard was het fantastische Portugal een factor van belang, ook de prima bewegwijzering. Het gevoel van vrijheid was ongekend, maar ook het rijden in een auto die niet de jouwe is, maakt die beleving anders. Hij stelde mij de vraag of ik wel eens een huurauto gebruik, waarop ik uiteraard bevestigend antwoordde. “Merk jij niet dat je niet of nauwelijks loopt te mopperen, als je een excursie maakt op vakantie?” Ik heb toen gezegd dat mijn huwelijk uitstekend is, maar dat ik inderdaad anders achter het stuur zit, veel relaxter! “Gek he”, zegt de man.

Hij bedankt voor het beantwoorden van de vraag en voegt als laatste toe: ” Volgend jaar naar Italië en zeker weer een huurauto van Sunny Cars!”

Stein Pelt

Sunny Cars | Customer Care

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou