Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

De overeenkomst tussen autohuur en je belastingaangifte

Daar hangen ze weer.

Die posters met dat irritant herkenbare blauwe kleurtje.
Vorige maand stond er nog iets vriendelijks op, maar deze maand is het menens: ‘U moet nu toch wel écht aangifte gaan doen.’

Oh ja, het is bijna 1 mei…

Sinds het online kan, schijnt het een eitje te zijn: de belastingaangifte.
Downloaden, klikken, controleren, klaar.
Waarom stellen we het dan tóch massaal uit, totdat het (bijna) te laat is?

Volgens financieel psycholoog Jaan van Ginneken – artikel vind je op Nu.nl – ligt het aan de emoties die we voelen als het over geld gaat. Zeker als de kans bestaat dat we door het maken van een foutje geld mislopen. ‘Verliesaversie’ heet dat met een mooi woord. In het geval van de belastingaangifte kiezen we liever voor de veilige weg (klikken als een zombie en zo min mogelijk veranderen), dan dat we ons verdiepen in allerlei regels en uitzonderingen. Want stel je voor dat je bij het lezen van al die informatie een foutje maakt, waarmee je juist geld misloopt…

belastingaangifte overeenkomst autohuur

Hoe je met één simpele handeling geld overhoudt

Hetzelfde gedrag geldt ook voor het boeken van vakanties en het huren van een auto.
Je moet je eerst verdiepen in het product, de organisatie en de huurvoorwaarden. En dat terwijl je maar één ding wilt: zo snel mogelijk op vakantie en nérgens meer aan denken.

Maar net als met boodschappen doen, je huis schoonmaken, je werkmail beantwoorden en ja, zelfs je belastingaangifte staat vast: als je er even een half uurtje tijd in stopt, ben je na afloop blij dat je het hebt gedaan.

In het geval van autohuur via Sunny Cars kom je er dan namelijk al snel achter dat:

  • je bij ons op 7 populaire zonbestemmingen geen creditcard nodig hebt of een waarborg hoeft overleggen om een auto te kunnen huren
  • je geen boekingskosten betaald
  • wij alléén klantvriendelijke tankregelingen aanbieden (Full Full of Full Paid)
  • je heel simpel extra accessoires bij kunt boeken (zoals kinderstoeltjes, GPS, one way-verhuur, etc.)

En omdat wij een alles-in-één aanbieder van autohuur zijn, en jij niet allerlei aparte handelingen moet verrichten om het huren van je auto zo onbezorgd mogelijk te houden, levert dat jou aan het eind geld op, in plaats van dat het je extra geld gaat kosten.

Onze huurvoorwaarden zijn ook nog eens helder en simpel geformuleerd, zodat je niet na vijf zinnen al afhaakt. Je vindt ze doorgaans op onze website tijdens het online reserveringsproces.

Makkelijker kunnen we het je niet maken. Wel veel leuker.

Dennis van Drunen

Online Marketeer

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Lia de Boer

1 mei 2016 | 9:08 am | Reageer op Lia de Boer

Wij huren al jaren, meerdere keren per jaar, auto's via sunnycars. Volgende week weer vanaf Malaga. Nooit gezeur bij de verhuurder omdat zij weten hoe het werkt. Geen aansmeren van extra's . Super en duidelijk! Ik kan het iedereen aanraden!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou