De quotes van januari -“De hond mag mee, maar niet als bestuurder”

Langzaamaan wordt het weer wat drukker op de reserveringsafdeling. Iedereen is dat winterse weer nu wel zat en droomt weg naar verre oorden en begint weer met het reserveren van een huurauto! Maar alsnog maken we de gekste dingen mee. Versprekingen, grapjes, schunnige opmerkingen. Ja, we maken het allemaal mee! Natuurlijk zijn we altijd uiterst serieus aan het werk, maar van sommige uitspraken krijgen we toch wel de slappe lach. En jij?

De grappigste opmerkingen van afgelopen maand

De quotes van januari

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Cindy

11 juli 2021 | 11:52 am | Reageer op Cindy

Goedemiddag,
Wij willen in het najaar graag nog een paar weekjes weg binnen Nederland maar onze auto is te klein voor het hele gezin + vakantiespullen.
Het grootste probleem is dat we 4 honden hebben, heeft Sunny Cars een busje waarin we de honden mee kunnen en mogen nemen?
Mvg Cindy

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.