De quotes van juni: Wasjes draaien? Dat doen we bij Sunny Cars niet!

Het hoogseizoen is in volle gang. Ben jij al op vakantie geweest of kun je nog fijn wegzwijmelen bij het idee aan de zwoele zomeravonden die je nog te wachten staan? Hier bij Sunny Cars hebben we al gemerkt dat flink wat mensen hun huurauto hebben opgehaald, maar ondertussen blijven we ook nog nieuwe reserveringen maken! Ondanks de drukte blijven we gewoon lachen, mede dankzij de grappige gesprekken die wij soms voeren. Wedden dat jij ook moet lachen?

De quotes van juni 2018

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Fred

8 juli 2018 | 10:04 am | Reageer op Fred

Sunny cars blijft me verrassen: omdat ik zekerheid wilde hebben omtrent het juiste afhaaladres, belde ik met Sunny A'dam. Zoals altijd een heel correcte en prettige medewerking! Wat nog leuker was dat ik via Internet vanuit La Palma via Sunny GmbH een lagere prijs had voor dezelfde auto dan uw medewerker kon vinden. Daarbovenop een klanten korting van € 25,--. Leuke ingrediënten voor een geslaagde autohuur en vakantie!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

9 juli 2018 | 9:26 am | Reageer op Sanne van Reek

Top, Fred! Goed om te horen :-D

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.