De quotes van juni: Wasjes draaien? Dat doen we bij Sunny Cars niet!

Het hoogseizoen is in volle gang. Ben jij al op vakantie geweest of kun je nog fijn wegzwijmelen bij het idee aan de zwoele zomeravonden die je nog te wachten staan? Hier bij Sunny Cars hebben we al gemerkt dat flink wat mensen hun huurauto hebben opgehaald, maar ondertussen blijven we ook nog nieuwe reserveringen maken! Ondanks de drukte blijven we gewoon lachen, mede dankzij de grappige gesprekken die wij soms voeren. Wedden dat jij ook moet lachen?

De quotes van juni 2018

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Fred

8 juli 2018 | 10:04 am | Reageer op Fred

Sunny cars blijft me verrassen: omdat ik zekerheid wilde hebben omtrent het juiste afhaaladres, belde ik met Sunny A'dam. Zoals altijd een heel correcte en prettige medewerking! Wat nog leuker was dat ik via Internet vanuit La Palma via Sunny GmbH een lagere prijs had voor dezelfde auto dan uw medewerker kon vinden. Daarbovenop een klanten korting van € 25,--. Leuke ingrediënten voor een geslaagde autohuur en vakantie!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

9 juli 2018 | 9:26 am | Reageer op Sanne van Reek

Top, Fred! Goed om te horen :-D

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.