fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

De tijd vliegt

Ik informeer met enige regelmaat mijn Sunny Cars collega’s over alles wat er binnen de organisatie gaande is en wat er gaat aankomen. Omdat ik weet dat hun betrokkenheid bij Sunny Cars groot is, en wij een transparante bedrijfsvoering volgen. De ene keer gaat het over de verdere uitbreiding van ons aantrekkelijke all-inclusive product, door bijvoorbeeld het verzekeringspakket nog completer te maken. De andere keer over de uitbreiding van onze reserveringsafdeling door de komst van nieuwe collega’s, om maar eens wat te noemen.

De tijd vliegt

In deze ‘Memo van Hans’ schrijf ik niet alleen over zaken die rechtstreeks betrekking hebben op Sunny Cars en de markt van autoverhuurbemiddeling, maar maak ik vaak melding van dingen die mij opvallen in de samenleving. Gebeurtenissen die me aan het denken zetten, verbazen of die gewoon leuk, aardig of interessant zijn. Laatst las ik weer aan paar van die memo’s terug en realiseerde ik mij dat vooral ‘de tijd’ voorbij vliegt en ik een heleboel informatie van een paar maanden terug inmiddels niet meer op mijn netvlies had.

Vorig jaar november was de cacaoboon volgens de media onbetaalbaar aan het worden en zou chocolade ‘de kaviaar van de toekomst’ worden. Ik vraag me af hoe het daar nu mee staat?

Het kaviaar van de toekomst?

In december vroeg ik me af of de net aangestelde trainer Frank de Boer Ajax weer kampioen kon maken. Het resultaat is -neem ik aan- wel bekend bij een ieder. En over de Boer gesproken: wie weet nog hoeveel Nederlanders uiteindelijk de finale van ‘Boer zoekt vrouw’ hebben gezien rond de jaarwisseling? Wie het weet mag het me vertellen. In januari –het kan ook begin februari zijn geweest- werd Sylvie van de Vaart ‘Mediavrouw van het Jaar’ in Duitsland en wil het Belgische “Nationaal Verbond van Frituristen” dat de Unesco het fenomeen ‘Frietkot’ gaat uitroepen tot werelderfgoed. Hoe zou het met beide gaan?

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou