fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

De zes leukste gesprekken in november 2014

Van de honderden telefoontjes en e-mails die we dagelijks ontvangen, krijgt de reserveringsafdeling regelmatig een glimlach op het gezicht. Dit zijn de 6 leukste opmerkingen uit de maand november.sunny_cars_quotes_november

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Sjaak van Tilborg

1 februari 2015 | 7:59 pm | Reageer op Sjaak van Tilborg

Beste Susanne

Ik twijfel nog steeds omdat je eerst zei dat je een inwoner van de staat Illinois moet zijn om als spouse er gratis bij gezet te worden op het huur contract, wat niet klopt. en nu schrijf je: De partner ( Alamo neem ik aan) bepaalt onder welke condities zij de auto´s via Sunny Cars kunnen aanbieden. Dit kan, maar ook Alamo heeft zich aan de "state law " te houden.. Als je naar de website van Alamo gaat zie je dit staan en daar zit geen woord spaans tussen en is volgens mij zeer duidelijk.
Additional Driver
● All additional drivers must meet all rental requirements.
● Additional drivers must appear at the rental counter with the primary renter.
● Additional drivers must sign the rental agreement.
● An additional daily fee may apply for any Additional Drivers.
● The additional driver can only be added to the contract at the pick up location.

Note: State law in California, Illinois, Missouri, Nevada, Oregon, and Wisconsin allow the spouse to be an automatic authorized driver as long as renter requirements are met.

Ik weet niet wat en hoe u het vraagt, maar misschien zit daar de onduidelijkheid want als ik ze bel krijg ik iedere keer het zelfde antwoord. Misschien moet u gewoon de klanten service eens bellen en daar de vraag stellen, ik heb een auto gehuurd in Chicago via sunnycars en klopt het dat mijn spouse (mijn man) als spouse er dan gratis bij gezet kan worden. U mag mij natuurlijk altijd bellen als u mij mailed stuur ik u mijn telefoon nummer. Want ik ben wel heel benieuwd hoe het kan dat er zoveel misverstand over is tot nu toe.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sjaak van Tilborg

28 januari 2015 | 8:14 pm | Reageer op Sjaak van Tilborg

Geachte Mevr Pols

Wij vliegen al jaren naar Chicago en al die jaren is de state law ten aanzien van de spouse NOOIT anders geweest. Op u site wordt California de spouse wel gratis er bij gezet. Verandert de "state law"daar nooit ? Ook schreef u dat je inwoner van Illinois moest zijn daar staat niks over in de T/C, sinds wanneer is dat veranderd? Misschien kunt u mij in een persoonlijke mail het telefoon nummer van Alamo international geven dan zou ik ze graag zelf willen bellen, want ik zet er nog steeds vraagtekens bij wat u schrjft,
Wachtend op u antwoord M.v.g. Sjaak

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

29 januari 2015 | 4:47 pm | Reageer op

Beste Sjaak,

Om jou van een antwoord te kunnen voorzien hebben wij meerdere keren contact opgenomen met het hoofdkantoor van Alamo. Juist door jouw reactie als oplettende klant zijn wij gaan kijken of onze voorwaarden aangepast kunnen worden. De partner bepaalt onder welke condities zij de auto´s via Sunny Cars kunnen aanbieden. Zoals ik eerder heb aangegeven kunnen wij geen garantie ontvangen dat onze klanten hun echtgeno(o)t(e) gratis op het contract kunnen laten bijschrijven. Binnen de gemaakte afspraken is er helaas geen ruimte telefoonnummers aan derden te verstrekken.

Wij beschikken verder niet over de info wanneer welke wetten worden gewijzigd, daar hebben we de lokale verhuurpartners voor. Ik vind het jammer dat je twijfelt aan mijn antwoord, echter zou ik het erger vinden als onze klanten onnodig extra kosten ter plaatse krijgen doordat wij ze niet van de juiste informatie kunnen voorzien.

Zonnige groet,
Susanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sjaak van Tilborg

31 december 2014 | 10:59 pm | Reageer op Sjaak van Tilborg

Hallo mevr Pols, in de mail die u mij persoonlijk stuurde zei u dat je een resident van Illinois moest zijn om als spouse gratis bij geschreven te worden. Ik heb dit na nagevraagd bij Alamo. Die moesten er hartelijk om lachen, dat heeft er niks mee te maken. De relatie die je hebt daar gaat het om. Toen wij de auto ophaalde in Chicago en ik zei dat ik de spouse was vroeg hij wat onze relatie was, ik zei man en vrouw wij zijn getrouwd. Oh geen probleem en werd er gratis bij gezet, want dat is "the state law" wij hebben diverse keren contact gehad met Alamo en altijd was het antwoord de spouse is gratis . Op jullie site geldt dat alleen voor Californië. Er zijn meer staten waar dat voor geldt. Ik raad jullie aan dit goed uit te zoeken want jullie laten mensen extra betalen voor iets wat niet nodig is. Ik hoop dat jullie je site aanpassen. Misschien kunt u mij de -T&C toesturen van Alamo waar in zou staan dat dit alleen geldt voor Californië. Dit staat namelijk niet op de Alamo.com site. Mensen die u voordeel er mee en check de officiële website van de verhuurder het zou zomaar kunnen dat u niet hoeft te betalen voor een extra bestuurder. Gr Sjaak

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

22 januari 2015 | 4:49 pm | Reageer op

Beste Sjaak,

Bedankt voor je geduld.

Inmiddels hebben wij nogmaals contact gehad met Alamo International. Nu met de Sales Director EMEA. Zij vertelde ons dat de state laws regelmatig wijzigen en dat ze niet kan garanderen dat onze klanten hun echtgeno(o)t(e) gratis op het contract bij kunnen laten schrijven. Wij willen onze klanten natuurlijk niet voorzien van onjuiste informatie, waardoor er onverwachte extra kosten ter plaatse te betalen zijn. Daarom kunnen wij geen informatie in onze voorwaarden opnemen waar we niet voor in kunnen staan. Aan de opmerking van de baliemedewerker van Alamo tegen jou kunnen wij geen rechten ontlenen. Het deel van de T&C dat openbaar is vind je terug in de huurvoorwaarden die je bij de voucher hebt gekregen. Deze zijn uiteraard ook te bekijken nadat in het reserveringsproces een auto is gekozen.

Als je er echt van overtuigd bent dat je je echtgenote gratis op het contract bij kunt laten schrijven reserveer dan gerust het pakket zonder extra bestuurder. Moet je ter plaatse wel voor de extra bestuurder betalen kunnen wij hier helaas niets aan doen.

Met zonnige groet,

Susanne Pols

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sjaak van Tilborg

27 november 2014 | 10:30 am | Reageer op Sjaak van Tilborg

Geachte Suzanne Pols- van Gelder

4 dagen geleden heb ik gereageerd op het spruitjes artikel. Tot op heden heb ik nog geen reactie mogen ontvangen van Sunny cars.
Wachtend op u reactie. Groeten Sjaak

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

27 november 2014 | 10:35 am | Reageer op

Beste meneer van Tilborg,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Volgens de `terms & conditions` die wij van de verhuurder hebben ontvangen geldt dit alleen voor Californië. De huurvoorwaarden zijn gebaseerd op deze `T&C`. U kunt de huurvoorwaarden openen, nadat u de auto heeft gekozen. We gaan het voor u navragen en laten het u weten.

Met zonnige groet,

Susanne Pols

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sjaak van Tilborg

23 november 2014 | 7:33 pm | Reageer op Sjaak van Tilborg

Waar is mijn reactie gebleven ??
Deze dus: U schrijft dat een spouse niet is mee verzekerd. Wij gaan veel naar Amerika, en als wij dit aan de balie melden zeggen ze altijd (in Illinois) dat de spouse automatisch is mee verzekerd. Hoe zo is dat dan volgens u niet mee verzekerd? Kunt u mij informatie toe mailen waar uit blijkt dat die niet mee verzekerd is zoals u schrijft. Wij gaan ook contact opnemen met de Alamo want volgens de website van Alamo (https://www.alamo.com/en_US/car-rental/reservation/startReservation.html Dan klikt u op policies en help in het menu dat dan verschijnt klikt u op additional driver, daar staat onder NOTE . zijn zij gebonden aan de state law van illinois dat de spouce en gratis bij geschreven kan worden.
Wachtend op u reactie.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sjaak van Tilborg

23 november 2014 | 11:39 am | Reageer op Sjaak van Tilborg

U schrijft dat een spouse niet is mee verzekerd. Wij gaan veel naar Amerika, en als wij dit aan de balie melden zeggen ze altijd (in Illinois) dat de spouse automatisch is mee verzekerd. Hoe zo is dat dan volgens u niet mee verzekerd? Kunt u mij informatie toe mailen waar uit blijkt dat die niet mee verzekerd is zoals u schrijft. Wij gaan ook contact opnemen met de Alamo want volgens de website van Alamo (https://www.alamo.com/en_US/car-rental/reservation/startReservation.html Dan klikt u op policies en help in het menu dat dan verschijnt klikt u op additional driver, daar staat onder NOTE . zijn zij gebonden aan de state law van illinois dat de spouce en gratis bij geschreven kan worden.
Wachtend op u reactie.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou