Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Dewi van Gelder – Reserveringsmedewerkster

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct  te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met één van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maken we kennis met Dewi van Gelder, zij is Reserveringsmedewerkster.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?

Eind maart 2014 ben ik begonnen op de reserveringsafdeling. Dit was twee weken nadat ik mijn HBO diploma (Toerisme en Management) had opgehaald. Oftewel, mijn eerste echte baan! Gelukkig word je bij Sunny Cars ontvangen in een warm nest. Je voelt je meteen onderdeel van het team en iedereen is bereid om je te helpen. Super leuk!

Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd? Aanrader?

In november ben ik met een vriendin (en collega) naar Disneyland Parijs geweest. We hadden een auto opgehaald op Schiphol en daarbij een grensoverschrijding aangevraagd naar Frankrijk. Dit is overigens erg belangrijk want als wij die grensoverschrijding niet hadden aangevraagd en er iets gebeurd zou zijn in Frankrijk dan waren wij niet verzekerd. We kregen een hele leuke witte Volkswagen Beetle mee. Wat een leuk autootje!

Sunny People- Dewi van Gelder met huurauto

Met welke beroemdheid zou jij een dagje cabrio willen rijden?

Mag het ook een 4 persoons cabrio zijn?! Het liefst neem ik namelijk naast Chris Hemsworth ook graag Zac Efron en Tom Hardy mee. Of wacht, misschien toch liever Ryan Reynolds. Ik zou wel een langdurige roadtrip willen maken met deze mannen, want het zijn allemaal lekkere hapjes.

In welke auto zie jij jezelf ooit nog in rijden?

Mijn droomauto is een rode Ford Mustang Shelby GT500. Maar ja, de meeste dromen zijn helaas bedrog hè?!

Mooiste plek waar je ooit bent geweest?

De mooiste plek waar ik tot nu toe geweest ben is IJsland. Wat een prachtige bestemming is dat zeg.. Het heeft zo ontzettend veel te bieden. Van mooie parken met prachtige watervallen tot een groot meer van ijs met zeehondjes, gletsjers en niet te vergeten de zwarte stranden en de geisers. Ik heb mijn ogen uitgekeken in IJsland en wil er eigenlijk nog wel een keer heen om de rest te zien.

Sunny People- Dewi van Gelder in IJsland

Wat zijn je vakantieplannen?

Dit jaar wil ik samen met Miranda (degene waarmee ik ook naar Disney ben geweest) een paar weken naar Amerika. We hebben beide de droom om naar Orlando te reizen, dus laten we het dan maar gezellig samen doen! We weten nog niet precies wat we allemaal willen gaan doen maar Disney zal zeker niet ontbreken in onze reis. Een huurauto is voor deze trip onmisbaar dus ook daar zullen we de vruchten van gaan plukken.

Sport je?

Sinds een maand of 4 ben ik erg serieus bezig met mijn lichaam en mijn gezondheid. Ik volg een koolhydraatarm dieet (geen brood, aardappelen, pasta en rijst) maar daarnaast ben ik ook erg veel aan het sporten. Ik probeer drie keer in de week te bootcampen en daarnaast ga ik één keer in de week fitnessen en op maandag avond ben ik een trouwe deelnemer van de boksles.

Sunny People- Dewi van Gelder model

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

Wat veel mensen niet van mij weten is dat ik in mijn vrije tijd regelmatig modellenwerk doe. Ik vind dit erg leuk om te doen en ben soms ook best trots op de resultaten van de shoots. Als ik een cheatdag heb wat mijn dieet betreft, ga ik héél graag uit eten. Ik ben bijvoorbeeld verslaafd aan Sumo, een pizzeria in Amsterdam, Woodstone en MC Flurry´s.

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou