fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Dilemma

Maakte ik kort geleden nog melding van de voorzichtige wintersportplannen binnen Huize Knottnerus, gaan er nu stemmen op om misschien toch liever naar een warmer en zonniger oord te gaan, in plaats van naar de sneeuw! Mijn idee om dit jaar niet met de eigen auto 1000 kilometer te gaan rijden, maar te gaan vliegen en ter plekke een huurauto te nemen, resulteerde in allerhande alternatieven. Het argument dat Sunny Cars in meer dan 90 landen en op 5000 locaties een huurauto kan regelen keerde zich tegen mij: ik denk aan sneeuw, de gezinsleden hebben het straks liever wat warmer.

Mijn eerste verweer tegen deze alternatieve plannen zijn –natuurlijk- redelijk rationeel: het prachtige landschap, sportief bezig zijn, de vele pistes in pittoreske dorpjes die we met de huurauto kunnen aandoen, de frisse lucht en de gezellige après-ski avonden die we samen doorbrengen. Stuk voor stuk valide argumenten –dacht ik zo- die vervolgens à la minute van tafel werden geveegd door de overige gezinsleden. Al mijn argumenten zouden ook opgaan voor Portugal, Spanje of de Canarische Eilanden –om maar iets te noemen- was het betoog.

Onverwachts kwam er nog een ander, zeer overtuigend, argument naar voren: een korte vakantie naar de zon zou vele malen goedkoper zijn. In het ‘winterseizoen’ heeft menig reisorganisatie fantastische zonaanbiedingen (en bij Sunny Cars heb je in het Spaanse Malaga al een huurauto voor maar 60 euro per week, bedacht ik in alle stilte). Daarnaast werden die skipassen ieder jaar maar duurder en de dames hebben dringend nieuwe skispullen nodig. Stuk voor stuk zaken die je voor het strand, of om met de huurauto naar die pittoreske dorpjes te gaan, allemaal niet nodig zouden hebben. En wat is er nu mooier dan ’s -avonds de zon onder te zien gaan, met een cocktail in je hand , was het ‘klap op de vuurpijl’ argument. De sneeuwkettingen konden dus voorlopig in de doos blijven.

Ook mijn voorkeur om tijdens dat soort zonvakanties met de huurauto erop uit te trekken en op ‘avontuur te gaan’ werd versterkt met de mededeling dat je met een Sunny Cars huurauto altijd ongelimiteerde kilometers konden maken, dus dat moest ook geen probleem zijn. Terwijl u dit leest ben ik bezig om nog wat houtsnijdende argumenten te bedenken om mijn voorzichtige wintersportplannen enigszins in leven te houden, dus…….wordt vervolgd!

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou