fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Drie warme bestemmingen waarmee je winterdip als sneeuw voor de zon verdwijnt

De wintertijd is ingegaan en we kunnen er nu echt niet meer onderuit: De zomer heeft ons land verlaten en voorlopig hoeven we hem niet terug te verwachten. Maar niet getreurd als de duisternis en de kou je zwaar vallen. Drie reisagenten vertellen je precies waar de zomer op dit moment vertoeft en wat je ter plaatse absoluut gedaan en gezien moet hebben.

Curaçao

Travelagent Samantha offerde zich op en zocht voor je uit wat er niet mag ontbreken aan je Curaçao-ervaring. Witte stranden, idyllische eilandjes en persoonlijke ontmoetingen met dolfijnen… Klinkt dit je goed in de oren? Lees dan hier verder.

curacao reistips zonbestemming

Hawaii

Aloha! Reisagente Leonie deed een klassieker en ging op huwelijksreis naar Hawaii. Maar ook voor wie niets te vieren heeft, is dit een droombestemming, vindt ze. Leonie deelt graag in haar geluk en helpt je op weg met een aantal aanraders uit eerste hand. Je vindt ze hier.

Autohuur Hawaii Strand roadtrip

Tenerife

Ageeth van Toerkoop Reisbureau steeg boven zichzelf uit en was helemaal in de wolken toen ze het uitzicht vanaf de Pico del Teide zag. Weten wat je nog meer niet mag missen als je dan toch op Tenerife bent? Doe je voordeel met de tips van Ageeth.

Reistips spanje tenerife nationaal park

Behoefte aan nog meer zonnige verhalen? Ook op de rest van ons blog staat een hoop zonnige reisinspiratie op je te wachten. Daar word je vrolijk van!

 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Emdebee

20 november 2016 | 10:57 am | Reageer op Emdebee

Excuus, 'autohouder' moet natuurlijk autohuur zijn (dat woord wordt door de spellcheck nog niet herkend?).

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Emdebee

20 november 2016 | 10:50 am | Reageer op Emdebee

Op deze echt herfstachtige zondagochtend kan ik extra aandacht besteden aan het net binnengekomen Sunnycars Blog.
Ik ga naar een blog vanaf een zonnige bestemming met de datum 3 november 2016. Daaronder staat een vermelding van het TV programma Kassa: Positief beoordeeld door Kassa - Afgelopen zaterdag besteedde het programma Kassa aandacht aan autohuur. Ik vind dat een goed programma, maar ben niet altijd in de gelegenheid het te zien en ik wil dat item graag bekijken. Dus zoek ik even op Gemist, bekijk verschillende afleveringen (versneld), maar vind niets over autohouder. Blijkt dat die aflevering al in februari 2013 was!! Nou ben ik sinds 2013 heel tevreden met SunnyCars, maar Ik zou die tekst in dat blokje op de blog toch maar veranderen, dit neigt naar misleiding.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou