Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Droomroutes

Je hebt er vast ook een, een route die je ooit nog eens wilt rijden. Die hoog op je wensenlijst staat. Waar je zelfs over droomt misschien. Ik heb er ook zo een. Mijn droomroute is van Cairo naar Kaapstad rijden. Stoer in een jeep op avontuur en alle tijd nemen voor de bijzondere plekken die je onderweg tegenkomt. Over asfaltwegen, maar vooral over de verharde rode zandwegen die zo kenmerkend zijn voor Afrika. Tentje achterin de jeep en middenin de natuur tussen de wilde dieren slapen.

Maar genoeg over mij, want ik ben ook erg benieuwd naar andere droomroutes. Dat bleek een van mijn favoriete reisbladen, National Geographic Traveler, ook te zijn. Samen kwamen we dus op het idee om lezers op te roepen hun droomroute te delen. Via Twitter, zodat niet alleen wij, maar ook andere reizigers geïnspireerd kunnen worden. En hoe fantastisch zou het zijn, als we een van die dromen kunnen helpen laten uitkomen. Daarom geven we voor 300 euro gratis autohuur weg. Met zo´n mooie korting ben je al een heel eind op weg. We geven ook nog een aantal prachtige boeken met 400 Droomritten weg. Over inspiratie gesproken!

Droomroute

Wil jij kans maken op gratis autohuur? Stuur dan een tweet met je favoriete droomroute en vergeet niet genoeg tekens over te houden voor #rentasmile. Alle tweets die voor 31 januari zijn verstuurd, tellen mee. Ik vermoed dat Route 66, van San Francisco naar Los Angeles of andersom en de kustroute in West-Australië populair zullen zijn. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer prachtige routes.

National Geographic Traveler heeft zelf ook z’n favoriete routes. De komende weken plaatsen ze drie top 10s met routes. Zo hebben ze de tien meest legendarische kustroutes voor je op een rijtje gezet. Dus heb je nog inspiratie nodig voor je droomroute? Kijk dan snel hier.

Voor mij blijft het voorlopig bij een droom. Ik heb geen maanden de tijd om mijn droom waar te maken. Maar ik heb er wel al aan geproefd door meerdere keren naar Afrika te reizen om zo een deel van de tocht te maken. Met achterin een tentje en geslapen tussen de wilde dieren…

 

Ilse Hage

Marketing coördinator

Ilse is Marketing Coördinator bij Sunny Cars en is daarnaast een reiziger in hart en nieren. Citytrips, rondreizen, roadtrips... Ze is van alle reismarkten thuis. Er zijn dan ook weinig plekken op de wereld die ze nog niet heeft ontdekt.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou