fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

“Een dozijn huurauto’s, graag.” Meerdere auto’s reserveren: kan dat?

Ja, hoor. Dat kan! Het reserveren van meerdere huurauto’s tegelijk is bijvoorbeeld handig als je met een groter gezelschap op reis gaat.

Er zijn echter wel een paar dingen waar je dan op moet letten:

– Via onze website kun je huurauto’s alleen per stuk reserveren. Wil je er meerdere, bel of mail ons dan even.
– Bij het huren van meerdere auto’s krijgt iedere auto een apart reserveringsnummer (één reservering voor meerdere auto’s kan dus niet).
– Voor iedere auto moet je een andere hoofdbestuurder opgeven. En let op: vaak moet die ook een creditcard op zijn eigen naam hebben (voor de waarborg die je ter plaatse moet betalen)

Als je deze punten in de gaten houdt, scheelt dat een boel geharrewar aan de balie op je vakantiebestemming.

Meerdere auto’s ná elkaar?

Dat kan ook. Dat is bijvoorbeeld het geval als je gaat eilandhoppen. Op ieder eiland reserveer je weer een nieuwe huurauto.

Denk er bij het huren van opeenvolgende auto’s aan dat:

– je voor iedere nieuwe auto een waarborgsom moet betalen
– de waarborgsom van de ene auto soms nog niet is terugbetaald, wanneer je de volgende auto gaat ophalen
– je de limiet van je creditcard dus het beste (tijdelijk) kunt verhogen, zodat je bij het betalen van meerdere opeenvolgende waarborgsommen niet in de problemen komt

Zie je het verhogen van je creditcard-limiet niet zitten?

Dan kun je, als je met meerdere personen reist, overwegen om voor iedere nieuwe huurauto een andere hoofdbestuurder op te geven. Op die manier kun je bij iedere auto van een andere creditcard gebruik kunt maken.

In de meeste gevallen is een creditcard op de naam van de bestuurder verplicht, maar op sommige locaties bieden we ook het Geen Waarborgservice aan. Dan staat niets het huren van een dozijn auto’s je meer in de weg.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Emma de Jonge

24 december 2017 | 6:28 pm | Reageer op Emma de Jonge

Ik wil van 26 tot en met 29 april 2018 twee auto's huren vanaf luchthaven Dubrovnik. Kan dit met 1 boeking en betaal je per auto borg of per auto borg?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Claudia Voncken

2 januari 2018 | 2:40 pm | Reageer op Claudia Voncken

Hi Emma,

Je hebt hiervoor per auto een reservering nodig. Per auto heb je ook een andere hoofdbestuurder nodig, die ook nog een creditcard op naam heeft om de borg te voldoen. De waarborg kan nog worden vermeden door te kiezen voor ons geen waarborg servicepakket.

Zonnige groet,
Claudia

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou