fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Eljo Limburg – accounting

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Deze week Eljo, onze collega van de afdeling accounting. Meestal hoor je haar alleen als je de auto niet hebt betaald!

 1. Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
  ” 9 jaar, ik ben begonnen met 12 uur, maar dit is snel opgerekt naar 25 uur. En gelukkig is er na al die jaren veel geautomatiseerd, anders is 25 uur niet voldoende voor het werk op onze afdeling.
 2. Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?
  ” De reiswereld en dus ook autoverhuur is een ontzettend leuke branche. Interessant is daarbij de combinatie met het werken met getallen. Ik heb wat met cijfers, dat heb ik altijd al gehad. Het loopt als een rode draad door mijn carrière. Nogmaals, een ontzettend leuke branche.”
 3. Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd?
  ” Ik heb regelmatig een auto gehuurd, de laatste keer was in Malaga.”
  Aanrader?
  ” We willen veel van het achterland te weten komen, dan is een huurauto het handigste. Je ziet veel van de plaatselijke bevolking en krijgt een goede indruk van het land. Ons doel is altijd om zoveel mogelijk van een land te zien.”
  Nog iets in het bijzonder gezien?
  ” Nou, we merkten dat het gebied rondom Malaga behoorlijk toeristisch is. Het achterland was voor mij geweldig. De geschiedenis van een gebied interesseert mij en er is veel natuurschoon.
 4. Wat heb je altijd in je auto liggen?
  ” Het zal je verbazen, of misschien juist helemaal niet, maar ik ben dol op landkaarten. We hebben een routeplanner, maar dat is voor mij niet genoeg. Het is zo leuk om op een kaart te ontdekken wat de omgeving nog meer te bieden heeft. Onze gezinsuitdrukking is dan ook: Je gaat gewoon je neus achterna. Die vrijheid is blijheid.”Eljo Limburg - Sunny Cars
 5. Mooiste plek waar je ooit bent geweest?
  “Er is al zoveel moois wat ik heb gezien, maar mijn huwelijksreis blijft mijn favoriet. We hebben in de USA 9 Canyons bezocht. Het bijzondere is dat iedere Canyon totaal anders is. Je wordt klein van de grootheid van de natuur. Yosemite Parc vond ik ook echt prachtig. Ook in Europa zijn bijzondere plekken. De natuur in Oostenrijk bijvoorbeeld maakt me stil, maar ook de ruigheid van de natuur in het binnenland van Portugal.”
 6. Heb je al nieuwe vakantieplannen?
  “Ja, we reizen altijd met `ons huisje op wielen’, een tour-caravan. Dit jaar is ons doel om naar de Alpe d’Huez te rijden. Natuurlijk enorm bekend vanwege de prestaties van Nederlanders om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Inmiddels is voor ons hiermee nog meer verband, dan toen we boekten, omdat mijn oudste broer kort geleden is overleden aan kanker.”
  Ga je zelf ook fietsen?
  “Neeeeee, ik denk niet dat dat erin zit.”
 7. Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
  “Ik roep al heel veel jaren dat als ik met pensioen ga, ik in een hutje op de hei in Drenthe wil gaan wonen. Inmiddels heb ik dat doel al bijgesteld naar de Veluwe. Afgelopen weekend heb ik zelfs geroepen dat ik er wel Frankrijk van wil maken. Alleen is er 1 probleem. De AOW leeftijd is bijgesteld. Nog iets langer wachten dus.
  Onderweg zie je vaak veel bijzondere dingen. Zo heb ik eens een truck gezien, die helemaal omgebouwd was tot vakantiehuis. Er kwam van alles uit; een squat, een motorfiets, surfplank. Werkelijk van alles. Niet te geloven en haast niet voor te stellen. Zo te reizen zou echt mijn ultieme wens zijn. Tegen iedereen zou ik ook willen zeggen: Geniet en vergeet niet om te leven !”

Eljo, bedankt voor het leuke gesprek! Over 4 weken een nieuw interview met 1 van onze Sunnies.

 

 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou