Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Extra brandstofkosten in Zuid-Afrika?

Door de vele bezienswaardigheden en goede wegen is Zuid-Afrika een ideaal land om met de auto te ontdekken. Heb jij daar ooit al een auto gehuurd? Dan is het je waarschijnlijk niet onopgemerkt gebleven dat er na de huur nog een klein bedrag van je credit card wordt afgeschreven. Graag vertel ik je waarom dit na de huur nog wordt afgeschreven. Het is minder erg dan het lijkt.

Brandstof_Zuid-Afrika_tanken

Standaard vol=vol tankregeling in Zuid-Afrika

De medewerkers van wagenparkaanbieders in Zuid-Afrika tanken de huurauto voor ontvangst altijd af tot de laatste klik. Zo is de autoverhuurder er zeker van dat dat de klant de weg op gaat met een volle tank, het is een gouden regel die geldt onder autoverhuurders in Zuid-Afrika.

Je voelt het misschien al aankomen… maar als klant is het natuurlijk wel de bedoeling dat de huurauto ook vol, tot de laatste klik, wordt ingeleverd. Als de auto niet volledig vol afgeleverd wordt, zal er achteraf nog een bedrag worden belast op de credit card.

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

P. van der Hulst

3 juli 2019 | 6:15 pm | Reageer op P. van der Hulst

heb nu al een aantal keren auto gehuurd via sunnycars maar kreeg altijd een heel oude auto die volgens mij al waren afgeschreven. volop deuken enz. lopen daarom weinig risico op de no risk verhuur basis denk ik. op Curacao ook zo die vraag gesteld en deze heer van avis bevestigde dat dit weleens heel goed zou kunnen op die manier.. vind ik heel jammer.. betaal toch genoeg en nog nooit enige schade gereden.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

4 juli 2019 | 2:40 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hallo,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je nu al een aantal keer een huurauto hebt ontvangen die oud was en in slechte conditie verkeerde. Dat is natuurlijk niet wat je verwacht van een all-in huurauto via Sunny Cars. Het is niet de bedoeling dat klanten via Sunny Cars een slechtere huurauto aangeboden zouden mogen krijgen. We vinden het jammer om te lezen dat je het idee hebt dat dit nu meerdere keren is gebeurd. Als je via ons een auto huurt en je krijgt ter plaatse een huurauto aangeboden die weer tegenvalt, dan mag je meteen contact met ons opnemen. Zo kunnen wij nog tijdens de huurperiode voor je opzoek naar een passende oplossing. Ook kunnen wij er dan meteen een notitie van maken en dit doorgeven aan onze inkoopafdeling.

Onze excuses dat de autohuur nu een paar keer is tegengevallen. Een volgende keer bezorgen we je graag de Sunny smile waar wij altijd naar streven.

Met zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Zakaria

16 april 2016 | 10:46 pm | Reageer op Zakaria

Is het mogelijk om een auto te huren in spanje en dan met de huurauto naar Marokko te gaan en na 3 weken het weer in te leveren?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Mascha Vork

19 april 2016 | 10:54 am | Reageer op Mascha Vork

Beste Zakaria,
Bedankt voor je reactie.
Er is veel mogelijk, maar met de huurauto van Spanje naar Marokko is helaas niet toegestaan.
Uiteraard kun je wel een auto huren voor je verblijf in Spanje. Voor meer informatie kun je onze website raadplegen of even contact opnemen met mijn collega´s van de afdeling reserveringen.
Een zonnige groet,
Mascha

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou