Extra service? Kies voor een van onze servicepakketten!

Met een huurauto via Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Huurauto’s via ons zijn namelijk altijd standaard optimaal verzekerd. En dat is wel fijn, want je vakantie wil je uiteraard zo zorgeloos mogelijk doorbrengen. Maar het kan natuurlijk zijn dat je graag nóg wat meer comfort wil. En precies om die reden heeft Sunny Cars servicepakketten in het leven geroepen. Met die servicepakketten is extra service en comfort zo geregeld.

We stellen drie populaire servicepakketten aan je voor.

Express pakket. Lekker snel op weg!

Na een vlucht wil je het liefst zo snel mogelijk je koffer van de bagageband grissen; op naar je accommodatie! Maar eerst nog even de huurauto ophalen… Het Express pakket is een mooie service om razendsnel je vakantie te starten. Want kies je voor het Express pakket, dan kun je je huurauto extra snel ophalen. En vooral in het hoogseizoen kan dit je veel extra netto vakantietijd opleveren. Hoe die Express service dan werkt?

Vooraf registreer je je online. De lokale wagenparkaanbieder zorgt er vervolgens voor dat het huurcontract al ingevuld voor je klaarligt wanneer je de auto komt ophalen. Aan de balie krijg je voorrang óf je kunt plaatsnemen in de fastlane. Vervolgens hoef je alleen nog even het huurcontract te controleren, je krabbel te zetten en je kunt de huurauto in ontvangst nemen! De vakantie kan beginnen.

Spreekt deze snelle service je aan? Sunny Cars heeft nog wat extra opties! Zo profiteer je met het Premium pakket van de quick check-in, maar krijg je ook gegarandeerd een jonge huurauto (minder dan 1 jaar oud of 25.000 km). En als je kiest voor het Premium Plus pakket hoef je ook nog eens geen waarborg te voldoen. Wat een gemak!

Dat is makkelijk. Auto huren zonder creditcard

Een auto huren zonder creditcard is vaak lastig. Dit komt omdat je ter plaatse een waarborg moet voldoen. Máár gelukkig denkt Sunny Cars in oplossingen. Met ons Geen waarborgpakket hoef je namelijk niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat garant bij de lokale wagenparkaanbieder. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken om de borg. Bij het ophalen van de huurauto hoef je alleen nog maar je voucher in te leveren en je kunt de weg op. Dat is pas zorgeloos je vakantie starten.

Het Geen waarborgpakket uitgelegd in 30 seconden

Extra bestuurder. Lekker het rijden afwisselen

Als je grote afstanden gaat rijden, is het wel fijn – en verstandig – als je het rijden om de paar uur even kan overlaten aan je reisgenoot. Soms is een tweede bestuurder al standaard inbegrepen bij je huurauto, maar dit is niet altijd het geval. Een handig servicepakket is daarom het Extra of Tweede bestuurderpakket, dan is de extra bestuurder standaard inbegrepen bij de autohuurprijs en hoef je ter plaatse niets extra’s meer te betalen. Ter plaatse kunnen jij en je reisgenoot het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd.

Kies jij graag voor nóg meer comfort en zie je zo’n servicepakket wel zitten? Kijk tijdens het reserveren van je huurauto dan of een van de servicepakketten beschikbaar is op jouw vakantiebestemming!

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Theo geurtsen

20 januari 2019 | 10:11 am | Reageer op Theo geurtsen

Ik heb reeds een auto gehuurd van 1 mei T/m 30 juni.
Reserveringsnummer 8950036 / Datum 11.01.2019 en betaaald.
Wat kost mij een express pakket voor die periode?
Vr Gr
Theo Geurtsen

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

21 januari 2019 | 2:48 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Theo,

We hebben het even voor je nagekeken, maar helaas is het Express pakket niet beschikbaar voor deze reservering.

Sorry! Hopelijk volgende keer beter :-).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Mario Bisschops

20 januari 2019 | 4:13 pm | Reageer op Mario Bisschops

Wij gaan met 5 vrouwen naar Malaga en willen graag 3 bestuurders boeken, kan dat ook?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

21 januari 2019 | 12:08 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Mario,

Als je kiest voor het Extra bestuurderpakket, dan is 1 extra bestuurder standaard inbegrepen bij de huurprijs. Extra bestuurders regel je dan ter plaatse. In dit geval is het dus handiger om alle extra bestuurders ter plaatse te registreren. De extra kosten hiervoor vind je terug in de huurvoorwaarden.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Kees de Leede

23 januari 2019 | 11:21 pm | Reageer op Kees de Leede

Vraag: kan mijn dochter in Rome een auto huren voor een trip naar Frankrijk? Zijn er belemmeringen t.a.v. Verzekering en/of leeftijd (23)?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

24 januari 2019 | 10:12 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Kees,

Ja hoor, dit zou mogelijk zijn! Controleer wel even goed de huurvoorwaarden voordat jullie een reservering plaatsen (huurvoorwaarden kunnen namelijk verschillen per huurauto en wagenparkaanbieder). Het is mogelijk op om 23-jarige leeftijd een auto te huren in Rome (minimumleeftijd is vaak 21 jaar) en een grensoverschrijding te maken naar Frankrijk).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

mic

24 januari 2019 | 11:45 am | Reageer op mic

bjr . je souhaite realiser une location de vehicule pour juin 2019 a calvi en corse. vous mentionnez que tout est compris, que vous avez un service "forfait" ou le 2e conducteur est également pris en charge ? merci de m'indiquer comment je dois faire, car lorsque je fais une simulation je me retrouve avec 440 euros de plus pour un 2e conducteur, ce qui est très très cher. merci de votre retour . afin que je puisse faire ma réservation pour juin.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

25 januari 2019 | 10:38 am | Reageer op Sanne van Reek

Bonjour, appelez-nous:-). Ensuite, un employé francophone vous l'expliquera !

Cordialement, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Karin

3 februari 2019 | 10:55 pm | Reageer op Karin

Wij huren, als we een huurauto nodig hebben, altijd naar volle tevredenheid een auto via Sunnycars en willen dit jaar voor 17 dagen een auto in Finland huren. Een prijsopgaaf leert dat een VW Golf via Sunnycars zo’n € 1023,- kost. Omdat Scandinavie nu eenmaal duur is, leek t me goed om eens te vergelijken met andere aanbieders. En wat bleek: een VW Golf kost via Avis-360 ( ook all in) slechts € 483,- en ook via andere all in zouden we minimaal € 300,- goedkoper uit dan via Sunnycars?! Ik ben absoluut bereid om iets meer te betalen, maar deze verschillen vind ik echt te groot en zijn we van Sunnycars niet gewend. Is er wellicht ergens een foutje in de tarieven geslopen?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

4 februari 2019 | 5:26 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Karin,

Zonder enige informatie over de andere huurauto via een andere aanbieder is het voor ons natuurlijk heel lastig om te zeggen of all-in ook écht all-in is. Is die Aanvullende WA-verzekering bijvoorbeeld net zo hoog als die van ons? Het prijsverschil kan door verschillende factoren komen.

Neem anders contact op met onze reserveringsafdeling. Zij kunnen deze vraag voor je beantwoorden!

Een zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.