Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Extra servicepakketten bij Sunny Cars autohuur

In mijn videoblog ‘Koffie met Hans’ praat ik je bij over wat mij, mijn collega’s en onze klanten van Sunny Cars op dit moment bezighoudt. In 1 kopje koffie ben je weer helemaal bij. Vandaag vertel ik je graag meer over onze extra servicepakketten die je bij je autohuur kan boeken.

Hans Knottnerus

General Manager

Hans is de General Manager van Sunny Cars Nederland en België. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Bert van Lieshout

4 oktober 2015 | 1:45 pm | Reageer op Bert van Lieshout

Sunnycars is toch niet meer zo "inclusief" .
Tot nu toe was ook een tweede chauffeur bij de huurprijs inbegrepen.
Tot mijn teleurstelling zie ik nu dat daar ruim € 8,- per dag voor moet worden betaald. Als je ruim drie weken een auto wil huren loopt dat aardig in de papieren. Hierdoor wordt ik wel in de armen gedreven van een andere All inclusive verhuurbedrijf, dat goedkoper is. Jammer, want ik heb altijd met veel vertrouwen bij Sunnycars gehuurd.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou