fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Femke Hazewinkel (Klooster Reizen Stadskanaal)

Voor advies over autohuur ga je naar het reisbureau! Maak kennis met de beste boekers van Sunny Cars. Vandaag zetten we Femke Hazewinkel van Klooster Reizen Stadskanaal in het zonnetje.

Hoe voelt dat, Smile Society lid zijn?
“Daar zijn we vanzelfsprekend trots op!”Femke Hazewinkel

Wat heb je er eigenlijk aan? Wat is de meerwaarde voor jou en je kantoor?
“Natuurlijk de korting op je Sunny Car! En de leuke evenementen die Sunny Cars jaarlijks organiseert. Wij vinden Sunny Cars een hele prettige organisatie om mee samen te werken.”

Wat spreekt je het meest aan van Sunny Cars?
“Dat je met een Sunny Car altijd compleet verzekerd de weg op gaat. Heel fijn om onze klanten die zekerheid te kunnen geven. Ik vind ook de FlexService die jullie bieden erg handig. En het Premium pakket vind ik aantrekkelijk, vooral de snelle afwikkeling. Pas heb ik mijn eerste Premium pakket verkocht aan een klant die naar Italië gaat. Hij hoeft dus niet in de rij te staan en kan meteen beginnen met vakantie vieren.”

Waar word je in je werk het meest blij van?
“Van klanten die vrolijk binnenkomen, er echt zin in hebben een mooie reis te boeken. En dat ik er dan van alles bij kan verkopen, zoals een huurauto. Alles zo compleet mogelijk regelen voor de klant, zodat hij alleen maar van zijn reis hoeft te genieten. Dat is altijd ons streven en geeft echt een goed gevoel.”

Is dat ook waarmee jullie je als reiskantoor onderscheiden?
“Dat denk ik wel: we zijn enorm servicegericht en gaan altijd voor het complete plaatje. In 2012 zijn wij uitgeroepen tot beste reisbureau van Nederland. We hebben ook heel veel vaste klanten, al jaren. ‘Beste reisbureau’ is natuurlijk een heel goede titel, dus daar komen veel extra klanten op af. En die gunnen wij allemaal een topvakantie!”

Op welke bestemming heb jij het meest recent met een Sunny Car getoerd?
“Dat was vorig jaar, op Ibiza. En dat is me uitstekend bevallen. Het was allemaal top geregeld. Dat je geen gedoe hebt met extra verzekeringen is zo prettig. Je stapt in en je hebt vakantie. Dit jaar ga ik naar Mallorca, dan huur ik uiteraard weer een Sunny Car. Een huurauto is ook daar echt een must. Mijn klanten laat ik dan ook nooit zonder huurauto naar Mallorca vertrekken!”

Wat is jouw beste argument om een huurauto te verkopen?
“De vrijheid! Een huurauto geeft je zoveel meer vrijheid en flexibiliteit en dus een mooiere vakantie. Als je meegaat met een excursie moet je altijd rekening houden met anderen. Met een huurauto heb je de tijd aan jezelf. Ik vertel ook altijd uit eigen ervaring, dat overtuigt klanten nog het meest.”

Aan welk Smile Society kantoor Femke de vragen heeft doorgegeven lees je volgende maand.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou