Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Femke van der Werf – Customer care

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Vandaag Femke van der Werf, medewerker customercare.

Wat bezorgt jou een Sunny Smile? 
`Ik zie Sunny Cars als mijn familie. Ik werk parttime en heb op mijn werk echt iets voor mezelf. Gecombineerd met mijn privé situatie ben ik echt in balans.´

Meest bijzondere Sunny Cars herinnering? 
`De jaarlijkse (kerst)feestjes in december. Dan zijn we met alle collega´s van Nederland en Duitsland bij elkaar. Dan voel ik echt: We werken allemaal hard, maar het is erg gezellig en we kunnen goed met elkaar opschieten.´

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
`14 jaar´

Wat vind je het leukste aan je werk?
`Het leukste vind ik dat je zelfstandig kunt werken, je hebt de vrijheid om zelf de klachten zo goed mogelijk af te handelen. Daarnaast geeft het mij ook voldoening als je van een boze klant weer een blije klant kunt maken.´

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
`Ik houd erg van Trance feestjes. In de zomer ga ik naar 2 of 3 feestjes, dat is wel lekker in de open lucht. Eind december heb ik nog `Extra Large´ gepland staan, maar dat is ergens binnen.’ Wat vind je zo leuk aan deze feesten? ‘Ik vind de muziek heerlijk, lekker met mijn partner en vrienden op stap. Erg gezellig.’ Nog een voorkeur voor een bepaalde DJ? ‘Nee, er zijn er zoveel die goed zijn. De muziek van Armin vind ik bijvoorbeeld echt te gek. Op feesten draait hij ook nummers van zijn laatste cd `Intense´, maar de liedjes worden zo gemixt dat er weer iets heel anders van gemaakt wordt. Dat maakt het leuk.´

Femke van der Werf

Waar zie jij jezelf ooit nog in rijden?
`Een Chevrolet Camaro of een Fiat 500 zou ik waarschijnlijk zelf wel rijden als ik geen gezinsauto nodig had… of een ander klein, sportief wagentje.´

Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd?
`In Portugal. Ik ben er al vier keer geweest. Is het een aanrader? De wegen daar zijn goed, dat maakt het erg gemakkelijk om te rijden. Dus absoluut een aanrader.´

Al vakantieplannen?
`
Ik heb nog geen nieuwe vakantieplannen. En je laatste vakantie? Ik ben laatst naar Kreta geweest met de hele familie om te vieren dat mijn vader 70 werd. We waren er in totaal met zijn elven en zaten in een familiehotel. Echt gezellig, vooral voor de kinderen was er genoeg te doen.´

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
`
Ik moest vroeger een keer bij bureau HALT komen voor het bekladden van een muur met betonverf.´Haha, kattekwaad? `Ja ik was 15, de muur zat al helemaal onder en ik wilde graag iedereen laten weten van wie ik toen hield.´

Femke, bedankt voor al je antwoorden en het gezellige gesprek!
Welke Sunny wil jij volgende maand terugzien in een interview?

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou