fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Fuerteventura: een huurauto is simpelweg nodig

Sandra van der Ende van Travelgirls.nl bezocht Fuerteventura om de koude Nederlandse winter te ontvluchten. Wij vroegen haar naar haar ervaringen voor dit mini-interview. Meer over deze reis lees je op www.travelgirls.nl

roadtrip fuerteventura

Waarom Fuerteventura?

Mijn doel is ieder Canarisch Eiland te bezoeken. Na Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote werd het tijd voor Fuerteventura. Geen eiland is vergelijkbaar. Ook Fuerteventura verbaasde weer volop.

Waarom heb je een auto gehuurd?

Op reis zonder huurauto gaat er bij mij niet in. Het vrije gevoel is gewoonweg fantastisch. Fuerteventura is vrij uitgestrekt en groter dan je denkt, dus een huurauto is simpelweg nodig als je meer wil zien van de omgeving.

Welke route heb je gereden?

Vanaf hier hebben we meerdere routes gereden richting het zuiden, langs de oost- en de westkust. Onderweg stopten we bij kleine dorpjes en genoten we van het plattelandsleven. Ajuy met zijn pikzwarte stranden en witte schuimende water vonden we te gek!

Waar was je zonder huurauto niet gekomen?

Het strand Cofete in het zuiden is zonder huurauto niet te bereiken. Je moet wel een stuk over onver- harde wegen, dan ben je niet verzekerd. Houd daar wel rekening mee. Ook de hoofdstad Betancuria is moeilijk te bereiken. De stad ligt in het midden van het eiland tussen de bergen en is te gek om te zien! Weinig toerisme en echt Canarisch!

Typisch Fuerteventura?

De harde wind. Fuerteventura ontleent zijn naam ook aan de wind. In de zomermaanden is dat prettig, want het wordt er nooit heet. In de wintermaanden is een vestje niet overbodig. Door deze wind zijn ook de golven perfect om te surfen en ontstaan er grillige kustlijnen.

 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou