Met deze geheime tip ben je gegarandeerd direct ‘on the road’

Het hoogseizoen gaat deze week in volle hevigheid losbarsten.  De schoolvakantie in regio Zuid is namelijk van start gegaan en de drie andere regio’s zullen nu in rap tempo volgen. Grote kans dus dat je binnenkort met een hoop landgenoten per vliegtuig naar dezelfde vakantiebestemming vertrekt. Je huurauto heb je natuurlijk vooraf al geregeld en je kunt dan ook niet wachten om in te stappen en weg te rijden, op weg naar alle geheime en verborgen plekjes die op je liggen te wachten.

Máár: je bent niet de enige. Met jou hebben zeer waarschijnlijk nog een hoop medereizigers óók die huurauto al gereserveerd en dat betekent dat het bij het ophalen van de huurauto zomaar best druk kan zijn. Zeker als er tegelijkertijd ook nog een vliegtuig vanuit België arriveert. Dat kan betekenen dat je weleens een half uur (of soms wel langer) in de rij moet staan. Zonde!

Bij Sunny Cars denken we graag met je mee. Ook over hetgeen waar we geen invloed op hebben, zoals een wachtrij. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van autohuur kunnen we je handige en slimme tips geven voor een optimale en complete autohuurervaring. En niet te vergeten: een zorgeloze start van je vakantie.

De hele bups in de rij

Zo sprak ik laatst iemand die vorig jaar had meegemaakt dat bijna iedereen uit hetzelfde vliegtuig een huurauto ging ophalen. En dus belandde ze in een heel drukke, lange rij. Hoe zou ze dat dit jaar anders kunnen aanpakken?

We geven je een handige tip mee, want dat stapje extra zetten we graag! Ik heb deze klant dan ook geadviseerd dat haar reisgezelschap (de hoofdbestuurder en eventueel de 2e bestuurder) zich alvast gaat melden bij de verhuurbalie, terwijl zij de bagage ophaalt. Dat scheelt enorm, want de kans is heel groot dat je dan nog nét op het rustige moment aan de verhuurbalie verschijnt. Je geeft je rijbewijs, legitimatiebewijs en je creditcard voor de formaliteiten, en als jij je handtekening hebt gezet en de sleutels hebt ontvangen, komt je reisgenoot eraan met de bagage. Klaar om te gaan, en nog belangrijker: geen frustratie omdat je moet aansluiten in de rij vol andere vakantiegangers. Zo, jouw vakantie is van start!

Of je voorkomt die wachtrij vooraf al

Uiteraard kun je ook een Express– of Premium pakket boeken op de bestemmingen waar Sunny Cars dit aanbiedt. Hiermee vul je thuis al je huurcontract online in en hoef je ter plaatse alleen nog maar te tekenen en je borg af te geven. Ook hoef je niet aan te sluiten in in de wachtrij. Combineer dit met bovenstaande tip en je bent helemaal snel op pad!

Ik wens je een ontspannen (begin van je) vakantie! Heb jij nog handige tips voor een zorgeloze start van je welverdiende vakantie?

Benjamin

Autohuurexpert

Benjamin heeft een enorme drive voor adviseren en service verlenen. Dus is hij bij Sunny Cars enorm op zijn plek als autohuurexpert op de Reserveringsafdeling. Hij deelt graag slimme tips & tricks over Sunny bestemmingen en autohuur – uiteraard deels uit persoonlijke ervaring.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Cor Hoogveld

11 juli 2018 | 12:35 pm | Reageer op Cor Hoogveld

Sorry Sunny Cars maar op de bestemming doen ze het zelfde opnieuw invullen als het reisbureau reeds heeft gedaan. Dit is de tweede keer dus volgens mij niet zo zinvol. Dit was Europcar in Valencia Spanje. Verder alles goed geregeld.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

11 juli 2018 | 3:10 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Cor,

Dat zou niet de bedoeling moeten zijn! Met het Express en Premium pakket vul je vooraf je huurcontract al in en hoef je ter plaatse alleen het contract nog even te checken en te tekenen. Mocht je een tweede bestuurder willen registreren kun je dit in sommige gevallen ook vooraf al doen!

Wat vervelend om te lezen dat het bij jou al twee keer niet goed is verlopen. Dat hadden we natuurlijk graag anders gezien! Hier mag je altijd even een melding van maken bij onze afdeling customer care, zodat mijn collega's je kunnen benaderen met een gepaste oplossing.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.