fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Gezond op reis 3.0

Ook Sunny Cars zal dit jaar als autoverhuurbemiddelaar weer van de partij zijn op het ANVR congres, het congres van de toeristische brancheorganisatie, dat begin oktober in het Hongaarse Boedapest gehouden wordt. Enerzijds zijn wij een –bescheiden- sponsor van dit belangrijke congres omdat autohuur steeds belangrijker wordt voor de reisindustrie. Anderzijds gaan we mee om met collega’s en relaties uit de reiswereld uitvoerig van gedachte te wisselen over alles dat onze industrie op dit moment ondergaat. Want helaas zijn de geluiden niet altijd even florissant, moet ik eerlijk bekennen. Het is voor velen een moeilijke tijd.

Er is een keur aan sprekers (ik ben erg nieuwsgierig naar de bijdrage van Susan Duinhoven, CEO van Thomas Cook) en er is veel aandacht voor e-commerce en online concepten. Maar ik ben ook erg geïnteresseerd naar de lezing van Francine Brussel van Gezondopreis.nl.  Omdat ik vind dat iedereen optimaal moet kunnen genieten van zijn spaarzame vakantiedagen. En dus op reis niet geconfronteerd moet worden met allerhande onheil. Vandaar ook dat alle mogelijke autoverzekeringen aan ons all-inclusive product gekoppeld zijn. Niet alleen een riante WA verzekering met een hoogte van € 7,5 miljoen, maar ook glas,banden, bodem en dakschade zijn gedekt. Zonder ook maar één cent eigen risico te betalen.

Gezonde SandwichIk ben ook geïnteresseerd in de lezing van Francine omdat ik bij het congres van vorig jaar ineens geconfronteerd werd met het feit dat ‘even lekker op reis gaan’ niet voor een ieder zomaar is weggelegd. Onder de congresgangers was er namelijk een deelnemer die zich moest verplaatsen in een rolstoel. Op zichzelf natuurlijk geen probleem, maar dat wordt het wel als er geen aangepast vervoer is geregeld. Op dat moment hebben we bij Sunny Cars gedaan waar we erg goed in zijn –al zeg ik het zelf- door met onze lokale verhuurpartner terplekke en à la minuut een oplossing te bedenken en speciaal vervoer regelen, zodat ook deze vakgenoot het hele programma kon bijwonen.

Ook in andere en vooral onverwachte situaties kunnen wij ‘snel schakelen’ omdat onze organisatie volledig is ingesteld op een maximale bereikbaarheid. Onze service afdeling is alle dagen uitstekend bereikbaar, dus ook op zaterdag en zondag. Voor noodgevallen zelfs 24 uur per dag. En als de situatie daar aanleiding toe geeft wordt het management (ik dus!) uit bed gebeld. Gelukkig komt dit zelden voor, maar toch. Voor ons een normaal onderdeel van de uitgebreide service.

Sunny Cars heeft ook voor dit komende congres aangepast vervoer geregeld voor de bewuste congresganger, maar het blijft me aan het denken zetten. Voor de meerderheid in onze samenleving is het eenvoudig om een huurauto te boeken en onbezorgd weg te kunnen rijden. Alles piekfijn vooraf geregeld. Geen zorgen over bijbetalen voor kilometers en verzekeringen (bij Sunny Cars is dat allemaal ‘all-inclusive’) en gewoon genieten van de prachtige omgeving. Maar dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Misschien goed om daar allemaal af en toe heel even bij stil te staan. Ook in het 3.0 tijdperk.

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou