Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Grenzen overschrijden in Zuid-Afrika

Als je mijn blogs vaker leest weet je het waarschijnlijk wel: Ik ben wild van Zuid-Afrika! De prachtige natuur, vriendelijke mensen en indrukwekkende cultuur maken het een fantastische reisbestemming! Tel daarbij op dat mijn blogs over grensoverschrijding en oneway uit 2012 nog steeds zeer regelmatig gelezen worden en een nieuw blog is geboren!

Nie vergeet nie

Of je de huurauto nu op een andere locatie achter wilt laten (one way huren) of dat je hem alleen mee de grens over neemt, zorg dat het bekend is! Of zoals ze in het Afrikaans zeggen: `Nie vergeet nie dit te rapporteer.` Geweldig die taal!

Een one way binnen Zuid-Afrika is eenvoudig te boeken. Via het online systeem selecteer je de ophaal- en de inleverlocatie. In de voorwaarden kijk je welke kosten er aan de one way verbonden zijn. Deze betaal je ter plaatse, bij de aanname van de huurauto. Bij een enkele categorie (bijvoorbeeld de `Double Cab´, een grote SUV) vragen we de kosten voor je op en informeren we je binnen twee à drie dagen.

De Indische Oceaan Zuid-Afrika golf

De mama´s Zuid-Afrika vonden Jaro´s DS fascinerend

Dansende mensen zuid-afrika

Wil je de auto inleveren in een ander land zoals Botswana, Lesotho, Namibië of Swaziland? Dan maak je een internationale one way. Ook hiervan staan de kosten in de voorwaarden, eenvoudig te openen nadat je een auto hebt geselecteerd. Bij een internationale one way kun je alleen de inleverlocatie niet online kiezen. Om deze reservering te maken kun je het beste met ons reserveringsteam bellen op 023- 5699 696, zij helpen je graag!

Breng je een bezoekje aan een van bovenstaande landen, maar lever je ´m wel weer in in Zuid-Afrika? Dat is ook mogelijk. We noemen dat een grensoverschrijding en ook hiervan staan de kosten in de voorwaarden vermeld. In dit geval kun je je reserveringsnummer mailen naar reservation@sunnycars.nl en erbij zetten naar welk land je de grens over wilt. Vooral `niet vergeet nie´, want de verhuurder moet hiervoor documenten voorbereiden!

Giraffen in zuid-afrika bush

Wildebees skiet

Niet schrikken! Ik wil alleen maar zeggen: `neem mooie foto´s!´ Bijvoorbeeld van een wildebees (gnoe) of koedoe. Ik wens je in ieder geval net zo´n heerlijke reis door Zuid Afrika als ik met mijn man en zoontje heb gehad! Heb je nog vragen over autohuur in Zuid Afrika? Of wil je iets anders weten? Mail mij gerust! S.Pols@sunnycars.nl

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou