fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Griekse eilanden

Om de beste reistips te verzamelen, interviewen we regelmatig experts uit de Smile Society, onze best verkopende reisbureaus. Deze week deelt reisagent Erwin Kuilder van VakantieXperts Hengelo zijn tip voor een prachtvakantie. Hij beveelt de Griekse eilanden van harte aan.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?Erwin Kuilder

“Dat zijn absoluut de Griekse eilanden. En dan met name Lefkas en Parga. Dit is een hartstikke leuke combinatie, zeker als je twee weken de tijd hebt. En ideaal om met een huurauto te ontdekken.”

Wat spreekt je zo aan van deze plekken?

“De Griekse cultuur en dan met name de eetcultuur. Parga is kleinschalig, met een leuke haven en kruip door sluip door straatjes vol winkels en fijne  restaurants. In Parga heb ik een prachtige wandeling gemaakt vanuit Parga naar het kasteel, wat een beste klim is, om uiteindelijk bij het prachtige Valtos Beach uit te komen. Verder is het een aanrader om met de huurauto de Zagoria dorpen in het Pindosgebergte te bezoeken. Op Lefkas is veel te doen, zeker als je van windsurfen en andere watersporten houdt. Aan de ‘binnenkant’, het Griekse vasteland vind je veel kiezelstranden. Aan de zeekant vind je tussen de rotsen echter de schilderachtigste strandjes. Leuk om met de huurauto op ontdekkingstocht te gaan! Deze eilanden zijn een echte aanrader voor een stel of een gezin met al wat grotere kinderen. Die bijvoorbeeld al een beetje belangstelling hebben voor culturele activiteiten. Je komt er bijna geen jonge kinderen tegen.”

Lefkas uitzicht

Met welke BN’er zou je wel eens rond willen toeren? En op welke bestemming?

“Ik ben nogal voetbalmaf dus een tochtje met Frank de Boer door Spanje en dan ook een aantal voetbalwedstrijden kijken… Gaat nooit gebeuren, maar het lijkt me wel erg leuk.”

Vrijheid is voor mij…

“… Niets hoeft, alles mag.”

Noem 3 favoriete landen en de ideale huurauto om hier rond te toeren.

“Voor de USA, Zuid-Afrika en Australië zou ik zeker voor een SUV gaan. Afhankelijk wat je in Zuid-Afrika gaat doen, zou een 4×4 ook aan te bevelen zijn. Allemaal wat robuustere auto’s met een hoge zit. Zeer comfortabel met goed zicht en bovendien veilig!”

Wat is je favoriete auto?

“Een Volvo XC70. Voor mij niet te betalen, maar dromen mag toch!”

Wat gaat er altijd mee in je koffer(bak)?

“Mijn e-reader, volgeladen met thrillers van David Baldacci, John Grisham, Jo Nesbø. Op vakantie lees ik nooit reisboeken.”

Stel, je krijgt 2 weken een Sunny cabrio tot je beschikking. Wat is dan jouw ultieme roadtrip?

“De westkust van de USA. Ik zie me zó rijden op Sunset Boulevard. Ook al zou ik – dat is denk ik kerels eigen – zelf liever een Chevrolet Tahoe kiezen.”

Ben je wel eens mee geweest op een Smile Society studiereis?

“Jazeker, de allereerste volgens mij, naar Portugal. We hebben toen een leuke puzzeltocht gemaakt met de huurauto. Wat me het meest bij is gebleven, is de perfecte organisatie van de trip. Collega’s die bij andere studiereizen van jullie waren, zeggen precies hetzelfde. We zijn allemaal vol lof!”

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou