Help jij mee de wereld een stukje groener te maken?

Dat het klimaat verandert, werd onlangs weer duidelijk door de hete on-Nederlandse zomer met temperaturen van boven de dertig graden. Natuurlijk is het heerlijk om een terrasje te pakken, te genieten van de zwoele zomeravonden of een verfrissende duik te nemen, maar het is ook zorgwekkend. Want aan de andere kant van de aardbol smelt de Noordpool. Nu kun je denken, wat heeft dit met Sunny Cars te maken? Nou, alles!

Bijna 24.000 klanten hebben in 2017 geholpen de wereld groener te maken

Reizen en de wereld ontdekken is natuurlijk heerlijk, maar het draagt ook bij aan de uitstoot van broeikasgassen.

Reizen en de wereld ontdekken is natuurlijk heerlijk, maar het draagt ook bij aan de uitstoot van broeikasgassen. Wanneer je een auto huurt en gaat roadtrippen wordt CO2 uitgestoten. We vinden het belangrijk om deze uitstoot de compenseren en te investeren in duurzame energieprojecten. Maar liefst 23.935 klanten van Sunny Cars vonden dit ook. Zij hebben het afgelopen jaar hun steentje bijgedragen en er samen voor gezorgd dat 6.325,61 ton CO2-uitstoot is gecompenseerd.

Sunny Cars klimaat

Draag ook je steentje bij

Met dat resultaat zijn we erg blij, maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom is ook jouw hulp nodig. Via GreenSeat kun je eenvoudig de gemiddelde CO2-uitstoot van jouw huurauto berekenen door je huursom in te vullen. Vervolgens wordt op basis van de gemiddelde CO2-uitstoot van het Sunny Cars aanbod de compensatie berekend. Om je een idee te geven: bij een huursom van €350 betaal je €1,75 om je auto te compenseren. Hiermee draag je bij aan windenergie in India, efficiënte houtovens in Oeganda en biogas in Tanzania.

Als je je Sunny Cars huurauto via een van de volgende partners boekt, is de CO2-compensatie zelfs inbegrepen: ANWB, Internatuur, Internoord Groningen, Raptim Humanitarian Travel, SNP, Stap Reizen, The Travel Company en VCK Travel.

We doen het samen!

Laten we samen zorgen we met z’n allen deze mooi aardbol over jaren ook nog kunnen ontdekken. Ben jij een van de 23.935 reizigers die hebben gecompenseerd, super! Heb je het nog niet gedaan, draag je steentje bij via Greenseat.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.