“Het persoonlijke contact met mensen is de reden dat ik mijn werk zo leuk vind.”

Marco Ammerlaan al een flink aantal jaren bij een Sunny Cars als Director of Sales Nederland, België én Frankrijk.

“Sunny Cars is gewoon een prachtige organisatie. We zijn met een relatief kleine club van zo’n 40 mensen, die allemaal hard werken én heel sociaal zijn. Je wordt hier gewaardeerd en er is altijd aandacht voor het persoonlijke. Op die manier geef ik ook leiding aan de mensen binnen het salesteam, want ik weet hoe belangrijk dat is.”

Goede band

“Het persoonlijke contact met mensen is ook de reden dat ik mijn werk zo leuk vind. Ik ben verantwoordelijk voor de sales en e-commerce in Nederland, België en Frankrijk en spreek daardoor veel verschillende personen. De ene keer praat ik met  klanten om te kijken hoe we Sunny Cars beter onder de aandacht kunnen brengen op hun website, de andere keer zit ik op het hoofdkantoor van Sunny Cars in München om dingen af te stemmen met mijn Duitse collega’s.”

“Het opbouwen van een goede band vind ik belangrijk. Het maakt me daarbij niet uit wie ik tegenover me heb, ook al is het de concurrent. ”

“Ga goed met mensen om, ookal zit je tegenover je concurrent."

Op je 16e naar Salou

“Of dat ook de reden is dat ik al 25 jaar samen ben met mijn vrouw? Geen idee, dat zou je aan haar moeten vragen. Ze heeft net als ik een drukke baan in de reiswereld en we begrijpen elkaar daardoor erg goed. Onze relatie mag van mij nog wel 180 jaar duren.”

“Natuurlijk zou ik het fantastisch vinden als onze twee kinderen straks ook iets van de wereld kunnen zien. Toch maak ik me daar wel eens zorgen over. De wereld is er de afgelopen jaren immers niet veiliger op geworden. En als ik terugdenk aan mijn eigen jeugd, toen ik op m’n zestiende met vrienden op vakantie ging naar Salou…. ik moet er niet aan denken dat mijn dochter dat over een jaar of tien ook wil! Ze blijft voor mij dat kleine meisje dat ik tegen alles wil beschermen. Ik heb ook nog een tweejarige zoon rondlopen die mijn telefoon al kan ontgrendelen, eigenhandig de iPad aanzet en zelfs de beelden op tv probeert te swipen. Het gaat allemaal ontzettend snel.”

Handen in de modder

“Om tegenwicht te bieden aan dat drukke, snelle leven, zit ik af en toe graag letterlijk met mijn handen in de modder: ik heb een klein stukje in onze tuin geclaimd waar ik groente en fruit op probeer te kweken. Geen bloemen, nee, want daar kan ik niks mee. Er moet na een tijd wel echt iets eetbaars op m’n bord liggen. In dat opzicht komt de resultaatgerichtheid die ik ook in mijn werk heb stiekem overal in terug.”

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.