fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Hit the road

De afgelopen maanden was ik voornamelijk bezig met luiers verschonen en baby-gebabbel. Oftewel: zwangerschapsverlof. Een heerlijke periode, helemaal omdat die in de zomer viel. Al moet ik bekennen dat het ook weer heerlijk is om aan het werk te zijn. Sinds 2 weken ben ik weer terug en dat geeft me een mooie kans om sinds lange tijd redelijk blanco in te stappen en eventjes als ´extern´ naar je eigen organisatie te kijken. Met een frisse blik aan de slag!

Juist door die frisse blik zie ik volop kansen om onze positie als solide autohuurpartner nog verder te verstevigen, er zijn genoeg ideeën opgekomen de afgelopen dagen. Natuurlijk vallen er ook dingen op waarvan je denkt ´dat kunnen we misschien nog beter doen´. Dat is helemaal niet erg, het geeft juist nog meer focus om onze service en het product te optimaliseren. Het is trouwens ook heel leuk om te merken dat mijn collega´s de afgelopen maanden zeker niet stil hebben gezeten. Zo is er door de marketingafdeling bijvoorbeeld hard gewerkt om de populaire Landentips op onze website aan te vullen. Hier geven we voor de meest populaire autohuurbestemmingen inspirerende routes die je kunt rijden met je huurauto. Dat doen we omdat we vinden dat een huurauto je vakantie leuker maakt. Natuurlijk is het model belangrijk (voor het comfort) maar feitelijk zijn het 4 wielen die je alle vrijheid geven om leuke dingen te doen en te beleven. Daarom zorgen we dat je Sunny Car optimaal verzekerd is zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. En helpen we graag met wat inspiratie om je vakantie nog leuker te maken. Al deze routes zijn de afgelopen maanden ge-update en in een nieuw jasje gestoken. Neem eens een kijkje zou ik zeggen.

Hit the road

Bovendien hebben we voor Spanje, Italie, Portugal, Frankrijk, Griekenland, Curacao, Kroatie, Cyprus, New York en Turkije nieuwe tips geplaatst. Allerlei leuke dingen die je kunt bekijken in je vakantieland – mét huurauto natuurlijk! – hebben we samen met onze partner ANWB handig op 1 A4-tje per tip samengevat. In totaal zijn er 35 tips toegevoegd. Ze zijn gratis te downloaden, doe er je voordeel mee. Wil je meer van het land weten dan kun je de bijbehorende ANWB Extra Reisgids kopen.

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou