Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Hoe je er net als Max Verstappen voor kunt zorgen dat je in de juiste auto stapt

Max Verstappen heeft nooit serieus overwogen om Toro Rosso voor een ander team dan Red Bull Racing te verruilen. Ik snap dat wel, dat merkvaste van Max Verstappen. En nu wordt het nog beloond ook! Hij mag het satelliet team van Toro Rosso verruilen voor het stoeltje van Kvyat bij Red Bull.

max verstappen autocategorie autohuurbron: Wikipedia

Ben jij ook zo merkvast?

Ik maak het regelmatig mee, dat klanten de voorkeur geven aan een bepaald merk auto. Zo kreeg ik laatst een telefoontje van een meneer die verschrikt zei: `Ze hebben mijn auto weggegeven!` Wat bleek? Meneer had tijdens het reserveren in Nederland gekozen voor een categorie BB-wagen: VW Polo/ airco/ 4 deurs of gelijkwaardig. Ter plaatse bleek er een Renault Clio/ airco/ 4 deurs voor hem klaar te staan. Meneer was ook merkvast en had op een Volkswagen gerekend.

Wat betekent ‘Of gelijkwaardig’?

Hoe zit dat nu? Wat reserveer je nu precies en waar kun je wel of niet op rekenen? Bij Sunny Cars reserveren wij een categorie voor onze klant. Niet een bepaald merk of een bepaalde uitvoering. We kunnen je dus niet vooraf vertellen wat het merk van de auto is, wat voor kleur hij heeft en of er een USB-aansluiting in zit. Alleen de kenmerken die specifiek vermeld staan zijn gegarandeerd, zoals A= automaat, DI= diesel en STW= stationwagen.

Dus wat is nu ‘gelijkwaardig’?

Een kleine greep uit de categorieën:

Small Standard/YB = Fiat 500, Ford Ka, Hyundai i10, Citroën C1

autocategorie small standard

Economy Standard/BB = Opel Corsa, Fiat Punto, Peugeot 207, Nissan Micra

autocategorie economy standard
Compact Stationwagen/DF = Renault Megane STW, Ford Focus STW, Opel Astra STW, VW Golf STW

autocategorie compact stationwagen
Compact SUV/FO = Hyundai Santa Fe, Kia Sorrento, Ford Explorer, Chevrolet Equinox

autocategorie compact suv

Ondanks zijn merkvastheid gaat ook Verstappen bij Red Bull in een andere wagen rijden. Het zou zomaar kunnen dat hij daarin nóg sneller is. Iets anders proberen kan dus zeker ook voordelen hebben.

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou